L’EMM posa en marxa un nou web, coincidint amb el Dia Europeu de la Música

Categories General

Coincidint amb el Dia Europeu de la Música, que se celebra aquest 21 de juny, l’Escola Municipal de Música de Martorell ha posat en marxa la seva nova pàgina web escolademusica.martorell.cat . El canal dona a conèixer la història de l’escola, el quadre d’equip docent, notícies d’actualitat, preinscripció, oferta formativa o el calendari d’activitats. L’espai és visualment més atractiu, fàcilment accessible a cadascun dels apartats i responsiu a qualsevol tipus d’aparell digital.

El cap d’estudis de l’EMM, Eloi López, assegura que “sempre hem donat molta importància a la part comunicativa. El curs passat vam fer un web a través del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, però aquest curs hem decidit fer-ne un de nou amb una estructura millorada, que seguís la línia corporativa del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM)”.

Eloi López, cap d’estudis EMM

El web “té un format similar a l’anterior, però més vistós i amable. Hi podreu trobar l’oferta formativa i les novetats, com el Departament de Cançó i de Producció Musical. Veure la càrrega lectiva, fer la preinscripció, adquirir documents o consultar l’històric de cursos anteriors per veure l’evolució dels alumnes”, apunta.

Eloi López, cap d’estudis EMM

A la pàgina també hi trobareu una àmplia galeria fotogràfica, àudios i vídeos, així com un espai dedicat a l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l’EMM i altres enllaços d’interès, com ara la plataforma de gestió per a centres educatius d’ensenyament musical Gwido.

Font: L’EMM posa en marxa un nou web, coincidint amb el Dia Europeu de la Música