Categories General

Un equip masculí de futbol 6 de l’Escola Lola Anglada es va proclamar campió de la fase final estatal del campionat ‘6vs6. Sortiu i gaudiu’, que organitza la Fundació Johan Cruyff. L’esdeveniment es va celebrar ahir diumenge a Igualada, on un total de 20 equips (entre categories femenina i masculina) es van disputar el títol.

El conjunt martorellenc -denominat ‘Los Lola’-, que ja es va proclamar campió de la fase local del torneig el passat 14 d’abril i de la fase regional el dissabte 18 de maig, va tornar a fer un campionat excel·lent. A la fase de grups van fer ple de victòries: van guanyar 4-0 a l’equip de Palencia, 6-0 al de Badia del Vallès, 2-0 al d’Igualada i 3-0 a l’equip de Palma. Gràcies a aquestes quatre victòries, van accedir directament a les semifinals, on van vèncer per 5-0 al conjunt del Puerto de Santa Maria.

Un cop a la final, els martorellencs van superar per la mínima (2-1) a l’equip del Vendrell i van certificar el seu bitllet a París per disputar la fase europea del torneig ‘6vs6. Sortiu i gaudiu’.  L’equip masculí de futbol 6 de l’Escola Lola Anglada representarà a Espanya en aquesta competició els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2024.

Pel que fa a la resta de premis, l’equip de Montornès del Vallès es va proclamar campió en la categoria femenina i també representarà a Espanya a la següent fase del campionat. El premi al respecte se’l va emportar el conjunt d’Esplugues de Llobregat. El trofeu a l’equip més respectuós va ser pel de Barcelona. I Palència es va adjudicar el premi a la millor afició.

Aquest ‘Torneig 6vs6. Sortiu i gaudiu’ es basa en els valors, destacant la importància de competir, conèixer gent i passar-s’ho bé en un format competitiu amb fase local, regional, nacional i internacional.

The post L’equip de futbol del Lola Anglada jugarà la fase europea del ‘Torneig 6vs6’ Cruyff Court appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’equip de futbol del Lola Anglada jugarà la fase europea del ‘Torneig 6vs6’ Cruyff Court