L’equip femení del Martorell Pàdel Club s’assegura l’ascens a Primera de manera matemàtica

Categories General

La temporada 2019-2020 és a punt d’acabar per a l’equip femení de federació del Martorell Pàdel Club i ho farà amb una molt bona notícia. L’ascens a Primera Categoria s’ha materialitzat, ja de manera matemàtica, a manca de dues jornades, i les martorellenques buscaran, en el tram final, el campionat de lliga.

Les competicions de federació transcorren durant els anys naturals, així que el conjunt martorellenc encara ara les últimes jornades amb el segon objectiu del curs, el de fer-se amb la primera plaça. La victòria contra l’EsPàdel (3-0) d’aquest cap de setmana les ha convertit en equip de primera i els permet seguir lluitant per la medalla d’or.

L’equip femení ha competit en el grup de Segona Interior de Barcelona, on s’ha enfrontat al TotPàdel, el Pàdel Indoor Berguedà, el Club Tennis Casserres, l’Slam Pàdel, el Berga Resort Pàdel Club, el +KPÀDEL i el Can Bonastre. A manca de sis punts encara per jugar-se, les martorellenques en tenen 35, un menys que el líder, el Can Bonastre. El responsable de competicions del Martorell Pàdel Club, Beto Tornielli, felicita el grup i les anima a perseguir la primera posició de la taula.

Beto Tornielli, responsable competicions Martorell Pàdel Club

En aquest sentit, la presidenta de l’entitat Anna Puente explica que la clau de l’ascens és la cohesió a l’hora de lluitar com equip i unir jugadores de característiques molt diferents.

Anna Puente, presidenta Martorell Pàdel Club

El Martorell Pàdel Club s’enfrontarà al Berga Resort Pàdel Club i el TotPàdel B en les dues properes jornades. De sumar els sis punts i en cas que el líder cedís algun punt (davant l’EsPàdel i el Berga Resort Pàdel Club), les martorellenques es proclamaran campiones de lliga.

Font: L’equip femení del Martorell Pàdel Club s’assegura l’ascens a Primera de manera matemàtica