Les Bianchis presenten diumenge ‘Les croquetes oblidades’, el dol explicat als infants

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell programa aquest diumenge, 3 d’abril, a les 12.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres l’obra Les croquetes oblidades de la companyia Les Bianchis. El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes?

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia. A més, està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. “Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades”, explica Andreu Domènech, president de la Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil a Martorell.

Andreu Domènech, president Xarxa Martorell

Mentre les mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterrament, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint…que potser no era tan dolent trobar a faltar.

Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

Reserva d’entrades a través del web entrades.martorell.cat .

Font: Les Bianchis presenten diumenge ‘Les croquetes oblidades’, el dol explicat als infants