Les bruixes i la màgia prenen els carrers de La Vila durant tot el cap de setmana

Categories General

La 4a Fira de Bruixes de Martorell ha acabat aquest diumenge després de tres dies de tallers de màgia, tarot, rituals, activitats infantils i xerrades sobre aquest àmbit. Els visitants han pogut gaudir-la als carrers de La Vila, que s’han engalanat per a l’ocasió, i que també han vist com els comerços locals han col·laborat oferint productes i propostes que s’han emmarcat en la fira de les bruixes. Dissabte va ser el dia central després de la inauguració que va fer-se divendres i durant el diumenge, ja en el tancament de la fira, els visitants han acabat de conèixer la vintena de parades.

Les carpes dels tarotistes i els tallers infantils han estat les activitats més seguides, i molts dels comerciants que han trepitjat els carrers de La Vila han estat per primer cop enguany en aquesta fira. Les tres xerrades que s’han celebrat han comptat amb una mitjana de 50 espectadors i les adreçades als més petits, fins i tot, han fet curt davant l’èxit d’afluència.

Per al president de l’associació Fem Vila, Óscar Monge, la gran assistència de gent ha estat el més destacat dels tres dies, que han tingut activitats per a tothom. “En fem una valoració molt positiva, i l’any que ve tornarem a celebrar aquesta fira”, ha exposat.

Óscar Monge, president Fem Vila

Una de les paradistes que enguany s’ha estrenat ha estat Patricia Siva, especialitzada en el tarot i mèdium. “M’havien parlat d’aquesta fira i tenia moltes ganes de venir”, ha admès.

Patricia Siva, mèdium tarotista

Durant tota la fira s’han pogut gaudir de parades de productes molt variats. Un d’ells és són les espelmes aromàtiques, que regenta Salvador Garcia, i que també debutava a Martorell gràcies a un contacte que li va obrir la porta.

Salvador Garcia, paradista espelmes

El boca-orella també ha funcionat per a Meritxell Ortiz, que ha reconvertit el seu negoci i l’ha adaptat a la temàtica d’aquesta fira. “Vam començar fent polseres de fils però com que és una fira esotèrica hem fet polseres de la sort i de signes del zodíac”, ha explicat sobre la seva oferta.

Meritxell Ortiz, paradista polseres

De la seva banda, Sergi Chiveches està especialitzat en fires d’aquest tipus i ha fidelitzat el seu públic amb minerals amb propietats, que “la gent escull segons el que necessiti en cada moment”.

Sergi Chiveches, paradista minerals

La quarta edició de la Fira de Bruixes de Martorell s’ha consolidat a la comarca i ha tornat després que l’any passat no pogués celebrar-se a causa de la pandèmia. L’afluència de públic, respectant les normes sanitàries, com l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic, no han passat desaparcebudes i han permès que els carrers de La Vila tornessin a omplir-se de visitants.

 

 

 

Font: Les bruixes i la màgia prenen els carrers de La Vila durant tot el cap de setmana