Les Carolines acollirà dissabte a la tarda la fase regional del ‘Torneig 6vs6’ Cruyff Court

Categories General

Aquest dissabte 18 de maig, la seu de la Fundació Cruyff Court al camp de Les Carolines acollirà la Fase Regional del ‘Torneig 6vs6. Sortiu i gaudiu’. Aquesta cita acull a guanyadors de la fase local i portarà fins a aquest escenari equips representants de Martorell, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i València

Uns 120 esportistes guanyadors de la fase local dels seus respectius municipis gaudiran de la jornada esportiva, tant en categoria masculina/mixte com femenina. De manera excepcional, però, el torneig se celebrarà a la tarda i no pas al matí, com en edicions anteriors.

La representació local anirà “a càrrec de dos equips de l’Escola Lola Anglada, com a guanyadors tant de la categoria masculina/mixte (Los Lola) com femenina (Lola’s girls) en la fase local del torneig, del passat 14 d’abril”, apunta el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Martorell Albert Ginés.

Albert Ginés. Tècnic d’esports de l’Ajuntament de Martorell

Les fases comptaran “amb 12 equips i es disputaran 22 partits des de les 14.30h”. Primer se celebrarà una fase de grups, per sistema de lligueta triangular.

En categoria femenina, al grup 1 els partits seran Martorell-Esplugues (14.30h), L’Hospitalet-Martorell (15.10h) i Esplugues-L’Hospitalet (15.50h), i al grup B seran Sant Vicenç dels Horts-Sant Boi (14.50h), València-Sant Vicenç dels Horts (15.30h) i Sant Boi-València (16.10h). Els quarts de final (entre segons i tercers de cada grup) es jugarien a les 16.40h i a les 16.50h, les semifinals a les 17.20 i a les 17.30h i la final, a les 18.00h.

Pel que fa a la categoria masculina, al grup 1 els partits seran Martorell-Esplugues (14.40h), L’Hospitalet-Martorell (15.20h) i Esplugues-L’Hospitalet (16.00h), mentre que els del grup B seran Sant Vicenç dels Horts-Sant Boi (15.00h), València-Sant Vicenç dels Horts (15.40h) i Sant Boi-València (16.20h). Els quarts de final es jugarien a les 17.00h i a les 17.10h, les semifinals a les 17.40 i a les 17.50h, i la final a les 18.10h. Tot seguit, es lliuraran els premis als guanyadors. Ginés agraeix el treball organitzatiu “tant dels ‘heroes’ com dels ‘coachs’, que han treballat de valent per a que la competició sigui un èxit”.

Albert Ginés. Tècnic d’esports de l’Ajuntament de Martorell

El campionat es basa en els valors, destacant la importància de competir, conèixer gent i passar-s’ho bé en un format competitiu amb fase local, regional, nacional i internacional.

CALENDARI DE PARTITS DE LA FASE REGIONAL DEL TORNEIG 6VS6 A MARTORELL

The post Les Carolines acollirà dissabte a la tarda la fase regional del ‘Torneig 6vs6’ Cruyff Court appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Les Carolines acollirà dissabte a la tarda la fase regional del ‘Torneig 6vs6’ Cruyff Court