Les cooperatives del Vicente Aleixandre i José Echegaray sol·liciten el seu NIF

Categories General

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles Vicente Aleixandre i José Echegaray, participants en el projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME) han visitat aquestes setmanes el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. L’objectiu era formalitzar la sol·licitud del NIF de les seves cooperatives i conèixer als seus padrins.

Els primers alumnes en visitar el Centre de Promoció Econòmica van ser els alumnes de les cooperatives SAVI26 i MUSVITIS de l’Escola Vicente Aleixandre, el passat 7 de desembre. Els cooperativistes van presentar-se al seu padrins, Melody i Michael de l’empresa Sirius English Academy.

Els alumnes de l’Escola José Echegaray van visitar el centre el 19 de desembre per presentar les cooperatives CND i La creativitat de l’Echega, i conèixer al seu padrí Robert Moreno d’Street World Records, qui també va impartir un taller de logotip per a tots els cooperativistes.

En aquesta visita els representants de cadascuna de les cooperatives escolars van tramitar la sol·licitud del NIF amb la cap de Promoció Econòmica, Carme Moles, i les tècniques Ana Millán i Dolors Fernàndez. Els alumnes, abans de demanar el NIF, van preparar tota la documentació relativa a la petició i van crear els estatuts, l’acta de constitució i la fitxa de cooperativista. Finalment, van omplir una sol·licitud adaptada per aconseguir el carnet que valida la seva cooperativa i els adjudica un número de NIF.

Els representants legals escollits en votació pels mateixos companys van signar la constitució de les cooperatives i el proper pas serà la creació del seu logotip, i definir els productes que han d’elaborar per posar a la venda.

Les escoles La Mercé, El Pontarró i Mercè Rodoreda, també integrants del programa CUEME, constituiran les seves cooperatives al gener. Així, tots els joves cooperativistes ja tindran el seu NIF per poder seguir treballant amb els seus projectes.

Font: Les cooperatives del Vicente Aleixandre i José Echegaray sol·liciten el seu NIF