Les entrades als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, disponibles a partir d’aquest dijous

Categories General

Des d’aquest dijous, 28 de març, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell posa a disposició de la ciutadania les entrades per assistir als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport. Aquestes es podran adquirir, de manera gratuïta, al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i al Complex Esportiu La Vila. La gala tindrà lloc el divendres 12 d’abril a les 20.00h a la Nau 1 de Ca n’Oliveres.

Tothom qui vulgui adquirir una entrada gratuïta haurà de dirigir-se a les Oficines d’Atenció al Ciutadà. En concret, al CIES (carrer de Gelida, s/n) o bé al Complex Esportiu La Vila (carrer dels mestres Gomila i Reniu, 1). En ambdós casos, en horari de dilluns a dijous, de 09.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.15h, i els divendres, de 09.30 a 13.30h. El coordinador d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Oriol Franch, comenta que “les entrades per assistir a la gala són limitades i gratuïtes”.

Oriol Franch, coordinador d’esports de l’Ajuntament de Martorell

La gala se celebrarà el divendres 12 d’abril, a partir de les 20.00h, a la Nau 1 de Ca n’Oliveres, i l’obertura de portes serà des de mitja hora abans. A l’esdeveniment es donaran a conèixer els guanyadors i guanyadores d’entre els 58 finalistes que el jurat ha seleccionat per al conjunt de les 10 categories que, any rere any, reconeixen a esportistes, directius, entitats, escoles, patrocinadors i esdeveniments esportius. Es poden consultar els finalistes en aquest enllaç .

Oriol Franch, coordinador d’Esports de l’Ajuntament de Martorell

En total es concediran una desena de premis. Les categories són el reconeixement al patrocinador de l’any; l’èxit esportiu més rellevant; a la millor organització d’esdeveniments esportius; l’activitat física i l’esport inclusius per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; els valors de l’esport; l’esportista de l’any -tant en categoria femenina com masculina-; l’activitat física i l’esport saludables; el reconeixement al centre educatiu i a dirigents de l’esport.

The post Les entrades als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, disponibles a partir d’aquest dijous appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Les entrades als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, disponibles a partir d’aquest dijous