Les línies d’autobús urbà de Martorell fan el pas al nou sistema T-mobilitat

Categories General

Les línies d’autobús urbà de tres municipis, entre ells les de Martorell, incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona . Aquesta nova integració representa l’inici d’un dels darrers passos de desplegament previstos per funcionar de manera integral a tot el Sistema Tarifari Integrat de l’àrea de Barcelona, després de completar la incorporació de les estacions de tot l’àmbit ferroviari, aquest mes de setembre.

Aquesta novetat fa que totes les línies d’autobús urbà de les següents localitats de Martorell, Mataró i Vallirana estiguin en funcionament amb la T-mobilitat. Els operadors de transport de les línies en qüestió són el Grup Avanza (Mataró Bus) i Soler i Sauret (Vallibus i Bus Urbà de Martorell). El pas facilita el transbordament a la ciutadania d’aquestes localitats entre els serveis ferroviaris i els autobusos de l’entorn, un ecosistema cabdal en molts municipis.

Canals de venda dels títols

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat: Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM. Els webs de T-mobilitat , TMB i FGC, en el cas de compra de la targeta. Les aplicacions T-mobilitat , TMB App i FGC T-mobilitat . I els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic .

Els títols de transport adquirits amb el sistema T-mobilitat també gaudeixen de la mateixa bonificació que els títols del sistema magnètic. En aquest sentit, els títols de totes les zones de la T-usual (també FM/FN), T-casual i T-jove (també FM/FN) es poden comprar amb la reducció tarifària corresponent fins al 31 de desembre de 2022. Cal recordar que tots els títols de transport integrats seran vàlids fins al 15 de gener de 2023. Més informació sobre la reducció de tarifes i les seves condicions al web de l’ATM de Barcelona .

Canals d’atenció

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

Twitter T-mobilitat: @T_mobilitat

Canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció

Telèfon gratuït 900 928 900.

Centre T-mobilitat: de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20 . Demana cita prèvia .

Font: Les línies d’autobús urbà de Martorell fan el pas al nou sistema T-mobilitat