Les obres de reurbanització dels carrers del barri Rosanes encaren la darrera fase

Categories General

La reurbanització dels carrers del barri Rosanes encara la darrera fase i podria estar enllestida a finals d’any. Les obres es desenvolupen al carrer Torrent de Rosanes, Mercadal, la Unió, Sant Genís de Rocafort, Vistalegre i Muntanya. Consisteixen en la creació d’una plataforma única de prioritat invertida, la renovació de les xarxes de subministraments, la instal·lació de fanals tipus LED, eficients energèticament i la plantació d’arbres per incrementar el verd urbà del barri.

Els treballs van començar a finals de juny dividits en tres fases per minimitzar l’impacte en la circulació. La primera fase es va iniciar al carrer Torrent de Rosanes, la segona al carrer del Mercadal i la tercera s’està desenvolupa al carrer Sant Genís de Rocafort.

L’alcalde Xavier Fonollosa, qui setmanalment visita les obres, assegura que “van a bon ritme i serem capaços d’acabar-les abans de Nadal”. “Tot i que són unes obres urbanes en què s’aixequen carrers i es canvien sentits de circulació, que sempre són molestes per als veïns, no hem tingut gaires queixes. L’execució està anant força bé i els terminis que teníem marcats s’estan complint. Crec que la millora pel barri serà notable i els veïns ho agrairan molt”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Amb aquesta actuació l’Ajuntament segueix fent realitat el compromís de millora global del barri de Rosanes, iniciada al 2019 amb l’actuació al carrer de Sant Josep. En el decurs de l’actuació al barri s’ha anat informant als veïns afectats de l’inici i final de cada fase, i a l’entrada del carrer Mercadal hi ha un panell informatiu. Per a qualsevol consulta o suggeriment respecte a aquest projecte, o qualsevol altra qüestió, poden trucar al telèfon 937 750 784, al correu alcaldia@martorell.cat o amb un missatge al WhatsApp 674 118 230.

Font: Les obres de reurbanització dels carrers del barri Rosanes encaren la darrera fase