Les ofertes irresistibles del Forastock capten l’atenció d’un bon grapat de visitants

Categories General

La rambla de Les Bòbiles ha estat escenari aquest diumenge d’una nova edició del Forastock, la fira de les rebaixes, organitzada per l’associació Nou Martorell amb el suport de l’Ajuntament. La cita ha aplegat una cinquantena de carpes amb moda, calçat, complements, decoració i serveis a preus molt rebaixats, a més, d’una zona amb vehicles d’ocasió.

Els botiguers aprofiten la fira, en la seva versió d’hivern o d’estiu, per promocionar-se i liquidar els estocs de la temporada. Tot i que avui el vent els hi ha fet una mica la guitza, no ha aconseguit frenar els visitants que han pogut firar-se i trobar gangues irresistibles.

Karim Peña, propietària de Walking Calçats (avinguda Sant Antoni Maria Claret, 1)ofereix una gran varietat de calçats amb productes de pell molt rebaixats. Explica que fa un any i nou mesos va obrir botiga a Martorell i el Forastock li serveix per donar-se a conèixer. “Les fires com aquesta a Martorell tenen molt bona acceptació”, diu.

Karim Peña, Walking Calçats

Per Karim, “la gent que va a comprar al meu establiment ve més aviat de fora. Això em fa pensar que els martorellencs compren per Internet o a d’altres municipis on treballen”. La botiguera destaca que “Martorell ha obert una nova plataforma comercial online i pot ser una nova oportunitat per aprofitar-la. Ens hem inscrit i esperem que s’hi uneixin més comerços. Prefereixo que la gent faci les compres de manera presencials, sobretot pel que fa al calçat, però el futur és anar de bracet”.

Karim Peña, Walking Calçats

“Venem discos de segona mà, vinils nous, cd’s, samarretes i tocadiscos. Els nostres clients tenen entre 35 i 50 anys, però darrerament venen molts joves que estan descobrint el vinil, i això ens alegra”, afirma Raquel González de Discos Local 3 (avinguda Francesc Riera, 14). En el seu cas, el Forastock li serveix d’aparador per publicitar-se, ja que no ha de liquidar producte en ser material vintage o de col·lecció.

Raquel González, Discos Local 3

Jordi Vinyals, propietari de DressMobile (rambla de Les Bòbiles, 7, fa dos anys que no participava al Forastock i “aquest cop hem decidit apuntar-nos per fer ofertes de vidres i fundes per a mòbil, però també tota mena de perifèrics, amb la intenció de liquidar estocs i comprar coses noves”.

Jordi Vinyals, DressMobile

A Novedades El Globo (carrer Jacint Verdaguer local 1), Ana Ruiz ven roba i vestits de festa. Fa més de 10 anys que participa al Forastock i comenta que “és una meravella perquè, no és que guanyi molt, però em trec articles de sobre per poder comprar noves col·leccions per a les meves clientes”.

Ana Ruiz, Novedades El Globo

Mariela Mazoco, espinòloga del centre Quiropràctica Mar d’Abrera, creu que “és una bona iniciativa, ja que som l’únic centre quiropràctic de la zona, i venim a Martorell perquè els pacients que tinguin un problema de columna vertebral puguin conèixer aquesta tècnica que és molt diferent a d’altres teràpies, per detectar possibles desajustaments”.

Mariela Mazoco, Quiropràctica Mar

Font: Les ofertes irresistibles del Forastock capten l’atenció d’un bon grapat de visitants