L’Escola de Música celebra el Nadal amb tres concerts i una Jam Session

Categories General

Tres concerts a càrrec dels diferents grups -instrumentals i corals- i una Jam Session posaran els propers dies el punt i seguit del curs 2022-23 a l’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell . Els alumnes mostraran les seves evolucions els dies 19, 20 i 21 de desembre en tres concerts a l’Auditori Joan Cererols. Com a prèvia, aquest divendres hi haurà Jam Session a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

Les Jam Session són una de les activitats periòdiques de l’EMM des de fa vuit anys, per a que alumnes i aficionats a la música mostrin la seva destresa sobre un escenari i amb públic. S’organitzen cada darrer divendres de mes a l’Ateneu de Can Carreres, però aquest mes, a causa de les festivitats nadalenques, s’avança al dia 16 (19.00h) acompanyada de l’actuació dels combos, i tindrà lloc a Ca n’Oliveres.

“Creiem que la Nau 2 és un espai molt adient per a una Jam perquè reuneix unes condicions fantàstiques per a fer-hi música”, explica la directora de l’EMM, Carmen Valero. Són sessions musicals en les que “hi pot participar qualsevol músic junt amb els nostres alumnes i professors. És una activitat oberta per a que hi participi espontàniament qualsevol músic que s’apropi i vulgui tocar i gaudir d’un escenari com tots nosaltres”.

Carmen Valero, directora de l’EMM

Per la setmana entrant, l’Escola ha previst tres concerts: els dies 19, 20 i 21 de desembre a les 18.00h a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, amb entrada lliure. En cada sessió, els alumnes interpretaran en públic tot allò que aprenen al llarg del curs. “Són els tradicionals concerts d’agrupacions, tan instrumentals com corals”, destaca la directora.

Carmen Valero, directora de l’EMM

El dilluns 18 serà el torn de conjunts instrumentals, cors, combo i Big Band; dimarts tocaran els de conjunts de guitarres, combo, orquestres i banda, i finalment dimecres ho faran els conjunts instrumentals, combos i el Projecte Educa 360º . La participació dels alumnes que participen en el taler de música de l’Educa 360º és la novetat d’enguany: “Mostraran l’evolució que han fet en aquest primer trimestre de curs”, comenta Carmen Valero.

Carmen Valero, directora de l’EMM

La directora de l’EMM convida tothom a passar-se per alguna d’aquestes activitats: “Creiem que gaudireu molt de l’espectacle i, si no coneixeu l’EMM, veureu quina feina més maca que hi fem!”.

Font: L’Escola de Música celebra el Nadal amb tres concerts i una Jam Session