L’Escola Municipal de Música obre un nou taller per apropar els nadons al llenguatge musical

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell iniciarà els dies 3 i 4 de febrer el Taller de Música per a Nadons. Les inscripcions obriran el 20 de gener i a partir del 27 de gener per a les famílies que ja hi han participat. Les sessions aniran a càrrec de la professora de Sensibilització Musical, Anna Roig.

El Taller de Música per a Nadons inclourà 14 sessions amb periodicitat setmanal. Es faran dos grups: els dilluns per a nadons de 9 mesos a 18 mesos, i els dimarts per a nadons de 18 a 3 anys. En tots dos casos, l’horari serà de 16.00 a 16.45h.

La professora Anna Roig comenta que “és un moment per compartir música, grans i petits, ja que els nens no venen sols, ho fan amb un adult de referència. Canten junts, fan audicions, experimenten amb objectes sonors i coneixen instruments. Van jugant amb la música amb eines adaptades a les seves edats i van familiaritzant-se amb el llenguatge musical”. Segons Roig, “si de ben petit has estat contacte amb aquest llenguatge, de gran et serà més fàcil practicar-lo”.

Anna Roig, professora Taller Música per a Nadons

A les classes, “es fan molts jocs de falda, de dits i d’interacció amb l’adult. Són activitats que van més enllà dels 45 minuts del taller. És repertori que estàs donant a les famílies perquè a casa el puguin fer. És maco veure que aquella música se l’enduen a casa, la transformen i la gaudeixen a la seva manera”, diu Roig.

Anna Roig, professora Taller Música per a Nadons

La mestra afirma que s’ho passa molt bé fent les classes perquè “són moments molt especials, ja que ens els primers mesos de vida els menuts són esponges i totalment espontanis. Estar envoltada de personetes que tenen moltes ganes de fer el que estem fent és molt gratificant”.

Anna Roig, professora Taller Música per a Nadons

Entre els dos grups hi haurà una vintena de places per a nadons, que vindran acompanyats d’un sol adult. El preu del taller és de 28,69 euros. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música de Martorell (plaça de la Vila, 7), al telèfon 93 775 19 48, o bé per correu a escolademusica@martorell.cat.

Font: L’Escola Municipal de Música obre un nou taller per apropar els nadons al llenguatge musical