L’Escola Vicente Aleixandre celebra el Musvi-Taller, una activitat de cohesió entre alumnes i professorat

Categories General

L’Escola Vicente Aleixandre de Martorell ha celebrat aquest dijous la segona edició del Musvi-Taller, una activitat que té la doble finalitat de cohesionar alumnat i professorat i alhora decorar i embellir el centre. La jornada ha aglutinat alumnes en diferents grups, que han gaudit d’un concert i que han fet una activitat plàstica.

Tots els alumnes -des de P3 i fins a P6- i tot l’equip docent del centre han estat convocats al Musvi-Taller, però a diferència de l’edició anterior, s’han distribuït en grups estables de convivència, atenent a la situació de pandèmia. Cadascun estava composat per alumnes i un mestre, que han fet una activitat plàstica.

Anna Llopart, directora de l’Escola Vicente Aleixandre, destaca que el Musvi-Taller pretén “cohesionar la comunitat educativa i fer l’escola una mica més bonica”.

Anna Llopart, directora de l’Escola Vicente Aleixandre

El Musvi-Taller va néixer el curs passat per interrelacionar alumnes de diferents cursos i edats, però enguany ha modificat el seu format. Per començar, com explica Llopart, els escolars han rebut la visita de la mascota de l’escola, Musvi: “Es diu així perquè així ho van escollir els alumnes, i és un mussol, perquè és el símbol de la saviesa”. Una mascota que va ser escollida dins dels actes commemoratius del vint-i-cinquè aniversari del centre.

Anna Llopart, directora de l’Escola Vicente Aleixandre

També s’han celebrat dos concerts, amb la presència de formacions que es dediquen al lleure infantil. “Al matí ha vingut el grup Xiula per oferir un concert per als alumnes de cicle mitjà i superior, i a la tarda ha estat el torn d’El Pot Petit, per als alumnes d’educació infantil i cicle inicial”, comenta Llopart.

Anna Llopart, directora de l’Escola Vicente Aleixandre

Els grups d’alumnes han fet les seves elaboracions plàstiques acompanyats d’un mestre, i després han decorat diversos espais de l’Escola.

Font: L’Escola Vicente Aleixandre celebra el Musvi-Taller, una activitat de cohesió entre alumnes i professorat