L’Hospital Sagrat Cor se solidaritza amb dones amb malaltia mental a l’Índia

Categories General

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell se solidaritzarà el 2024 amb dones amb malaltia mental altament vulnerables a l’Índia. Cada any el centre hospitalari dona suport a un projecte de la Fundació Benito Menni de Germanes Hospitalàries, recaptant fons durant tot l’any mitjançant diverses accions solidàries. Aquest 2024, el projecte amb el qual col·laborarà està adreçat a dones amb malaltia mental altament vulnerables a l’Índia.

Amb el nom de ‘Promoció i millora de l’atenció sanitària, terapèutica i fisioterapèutica a dones amb malaltia mental altament vulnerables a Kazhakoottam, Índia’, aquesta iniciativa té com a objectius principals la millora de les capacitats físiques del 90% de les dones que participen al programa (programa d’intervenció fisioterapèutica), cultivar les habilitats per aprendre un ofici, així com millorar les condicions sanitàries per garantir la qualitat del tractament. En concret, les persones beneficiàries directes seran 60 dones amb un trastorn mental que viuen al carrer a Kazhakoottam, i 33 familiars.

The post L’Hospital Sagrat Cor se solidaritza amb dones amb malaltia mental a l’Índia appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’Hospital Sagrat Cor se solidaritza amb dones amb malaltia mental a l’Índia