L’Institut Guillem Catà de Manresa visita SEAT i participa en tallers d’emprenedoria al Molí Empresa

Categories General

Alumnes de 1r de Batxillerat Economic i Social i de 2n de Batxillerat Tecnològic del Institut Guillem Catà de Manresa han visitat aquest dilluns el Molí Empresa. Els joves han participat d’un taller d’emprenedoria i creativitat, coincidint amb la seva visita a la factoria SEAT.

La cap de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles, i la tècnica d’Empresa i Suport a l’Emprenedoria, Ana Millán, han estat les encarregades d’impartir les sessions als alumnes. L’objectiu ha estat sensibilitza-los per prendre consciència dels valors d’emprendre, tot transmetent la importància de les idees i l’interès emprenedor com una altra possibilitat per al seu futur laboral.

Les sessions han comptat, a més, amb la intervenció del jove emprenedor del Viver d’Empreses, Marc Obiols d’Obisual Media, qui ha donat el seu testimoni i experiència sobre el seu recorregut emprenedor. Obiols ha explicat als joves la seva energia i motivació, aplicables a tots els àmbits de la vida.

Durant la darrera part de la jornada, els participants han fet un taller de creativitat amb la finalitat de treballar les idees i entrenar les habilitats emprenedores. Els joves han gaudit, també, d’un recorregut per l’edifici del Centre de Promoció Econòmica per conèixer les instal·lacions i els serveis que s’hi ofereixen.

La Regidoria de Promoció Econòmica vol seguir apostant per promoure l’acció emprenedora entre els joves del nostre municipi i de la resta del territori, ajudant i assessorant als emprenedors des de diferents àmbits.

Font: L’Institut Guillem Catà de Manresa visita SEAT i participa en tallers d’emprenedoria al Molí Empresa