Llum vermella al pont d’Anoia pel Dia Internacional de la Creu Roja

Categories General

Aquest diumenge, 8 de maig, Martorell s’afegeix a la commemoració del Dia Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja amb la il·luminació del pont d’Anoia de color vermell. Aquest dia es recorda arreu del món el naixement del suís Jean Henri Dunant, fundador de la primera gran organització humanitària, i es reconeix la tasca del voluntariat.

L’Ajuntament dona resposta, així, a la petició de Creu Roja Baix Llobregat Nord per agrair el suport de la població que fa costat a l’entitat, especialment als seus voluntaris . El consistori, alhora, vol reconèixer el paper fonamental de Creu Roja en el desplegament d’iniciatives per al municipi.

La Creu Roja és la xarxa humanitària més gran del món. Compta amb empleats i voluntaris que des de les comunitats ajuden a les persones més necessitades del món, aquelles que viuen a països amb pocs recursos sanitaris i econòmics, les que han patit de primera mà alguna catàstrofe climàtica o a conseqüència de guerres, refugiats i desplaçats. També actuen en favor de les persones més vulnerables als pobles i ciutats.

El seu emblema de la creu vermella sobre fons blanc és reconegut a tot el món com a símbol d’ajuda humanitària i sol ser respectat en totes les circumstàncies, perquè puguin desenvolupar la seva tasca a països en conflicte.

Font: Llum vermella al pont d’Anoia pel Dia Internacional de la Creu Roja