L’Oficina Urbana, assessorament per la transició digital d’empreses de la construcció

Categories General

Dins el programa ‘Martorell Urban Lab. Construcció Sostenible’, impulsat per l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, la Regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa l’Oficina Urbana, que ofereix assessorament a empreses de la construcció per fer una transició digital.

Aquesta és una de moltes actuacions que s’estan duent a terme en el marc del programa ‘Martorell Urban Lab’ que té com a objectius la promoció de l’ocupació i la reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

L’Oficina Urbana s’adreça a les empreses de la cadena de valor del sector construcció del territori i està plantejada per la millora de productivitat d’aquestes. Per tal de fer-ho possible, ofereix un assessorament gratuït de cinc hores a totes aquelles empreses que vulguin fer una transició digital per millorar la seva competitivitat i productivitat.

En aquest assessorament s’ofereix com a punts principals:

– Un estudi de la situació tecnològica de l’empresa.

– L’elaboració d’un pla d’acció en línia amb els objectius empresarials.

– Assessorament de les diferents subvencions / ajudes de les que disposen per a poder realitzar una transició digital (Kit Digital, Next Generation, etc).

A més, l’Oficina Urbana també pretén solucionar tots aquells dubtes i resoldre preguntes que sorgeixin durant les hores d’assessorament relacionades amb l’entorn digital. Es podran resoldre amb una consultora especialista que s’encarregarà d’assessorar a totes aquelles empreses interessades en fer la transició digital.

Aquesta acció és limitada fins a esgotar el pressupost assignat, pel que animem a totes aquelles empreses interessades a que s’inscriguin en el següent formulari de participació .

Font: L’Oficina Urbana, assessorament per la transició digital d’empreses de la construcció