Manu Marcos és el relleu tècnic del femení de waterpolo del Club Natació el proper curs

Categories General

L’equip absolut masculí de waterpolo del Club Natació Martorell ja té nou entrenador. Es tracta de Manu Marcos, que arriba al Complex Esportiu La Vila procedent del Sant Adrià. Marcos serà, la propera campanya, el substitut de David Torilo, qui havia dirigit els destins del masculí de l’entitat les dues darreres temporades.

“Vaig veure un equip bastant jove i amb ganes, i això em va fer apostar per aquest projecte després de parlar-ho amb el responsable de la secció de waterpolo del club, Rafa López”, destaca Marcos. El nou tècnic coneix el Martorell, ja que la temporada passada s’hi va enfrontar quan dirigia el Sant Adrià, a la mateixa categoria de Tercera Divisió Nacional.

Manu Marcos, entrenador del femení del CNM

Segons Marcos, l’equip s’ha de marcar com a objectiu “intentar quedar entre els primers llocs, per aconseguir l’ascens a Segona Catalana”. I té bones sensacions: “ja vaig veure l’equip la temporada passada amb bastantes ganes i opcions de pujar, i crec que han treballat i après molt amb l’anterior entrenador, David Torilo. Amb ell va treballar molt bé i els jugadors van aprendre coses. Ara seguirem reforçant tot el que han après amb ell per posar-hi encara més intensitat i aconseguir el punt extra d’experiència i de ganes que ens porti a ser un equip més competitiu”.

Manu Marcos, entrenador del femení del CNM

Marcos es defineix com un entrenador que “el primer mes o mes i mig m’agrada veure què em trobo i com funcionen els jugadors i l’equip, i a partir d’aquí cal millorar i anar agafant una base quant a físic i tècnica”. Un cop consolidada aquesta base “es pot començar a construir una estratègia adequada”, afegeix.

Manu Marcos, entrenador del femení del CNM

Per a la propera temporada, el club preveu mantenir el bloc i promocionar alguns juvenils per a que tinguin minuts en el primer equip.

Font: Manu Marcos és el relleu tècnic del femení de waterpolo del Club Natació el proper curs