Marc Rius debuta a la Copa d’Espanya de powerlifting amb la primera plaça

Categories General

El martorellenc Marc Rius s’ha proclamat campió de la Copa d’Espanya de powerlifting que ha tingut lloc a Carranque, a la província de Toledo, i segueix ampliant el seu palmarès en un esport que fa menys de cinc anys que practica. Després d’un estiu amb dues medalles al Campionat d’Espanya i de dos Campionats de Catalunya a la butxaca, Rius s’ha estrenat en aquesta competició amb la primera plaça en la categoria de -93 kg.

En total, Rius ha aixecat 768 kg, repartits en 330kg al pes mort, 192kg en press banca i 262’5kg en squat . Amb aquests números, ha fulminat les estadístiques anteriors i és que ha signat el millor pes en la categoria de menys de 93kg i s’ha endut la primera plaça d’aquesta franja.

El martorellenc admet que la primera plaça arriba després de “molt treball” i de molts entrenaments i reconeix que encara li queda molt camí per recórrer, “sé que encara podem apretar més i l’objectiu és guanyar l’europeu”.

Marc Rius, competidor powerlifting

L’aixecament en pes mort, on va arribar a aixecar fins als 330’5kg, va crear un clima de competitivitat i estat d’ànim que, segons explica el martorellenc, ha estat la millor experiència esportiva en la seva carrera, “és on tenia més expectatives i aquesta categoria és la més competitiva”.

Marc Rius, competidor powerlifting

Amb aquesta primera plaça tanca el seu millor any a nivell competitiu i es prepara per a una primavera on intentarà reeditar el primer lloc del Campionat d’Espanya. En totes les competicions on ha assistit, Marc Rius les ha tancat amb medalla i es manté com una competidor molt fiable.

Font: Marc Rius debuta a la Copa d’Espanya de powerlifting amb la primera plaça