Marcel Gros farà el seu xou ‘Particular’ diumenge a la plaça Mare Caterina

Categories General

El mim Marcel Gros ens espera aquest diumenge, 8 de maig, amb un espectacle infantil i gratuït per a tota la família: Particular . Organitza la Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil, amb el suport de la Regidoria de Cultura, i tindrà lloc a la plaça Mare Caterina Coromina, a les 12.00h.

Un personatge ben particular arriba a la ciutat. S’instal·la en un racó de la plaça i observa darrera la seva finestra. Li agrada la companyia del públic i fa coses perquè la gent l’acompanyi, perquè se sentin bé i l’aplaudeixin. Pren la realitat i la transforma a través de la imaginació.

Un mim, fenòmens paranormals, equilibris impossibles, concerts desconcertants…tot el que es pugui esperar d’un personatge que guarda la lluna en una caixa de cartró, apunta Andreu Domènech, president de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil a Martorell.

Andreu Domènech, president La Xarxa Martorell

El pallasso manresà Marcel Gros és un dels més reconeguts al nostre país. Membre fundador de la companyia Teatre Mòbil. Guionista, director, intèrpret, escenògraf, attrezzista i productor de totes les seves creacions, Gros ha treballat arreu de l’Estat espanyol amb espectacles per a tots els públics, caracteritzats per un humor intel·ligent i tranquil que permet diferents nivells de lectura.

Font: Marcel Gros farà el seu xou ‘Particular’ diumenge a la plaça Mare Caterina