Categories General

El passat 10 de febrer Martí Vidal (2008) es va penjar la medalla de plata al Campionat de Catalunya Sub18 en Pista Coberta. L’atleta del Martorell Atlètic Club va competir a la prova del Salt de Llargada i va superar la seva marca personal (6,26 metres). Una setmana després, el també integrant de l’entitat martorellenca, Guillem Solé (2009), va aconseguir la classificació pel Campionat d’Espanya, que es disputa a València aquest cap de setmana del 2 i el 3 de març. Solé, que va participar en el Campionat Catalunya Sub16 en Pista Coberta, va fer un salt de 12,57 metres a la prova del Triple Salt, i va assolir la marca mínima per participar en el torneig estatal.

Pel que fa a l’atleta martorellenc Martí Vidal, va arribar al Campionat de Catalunya Sub18 amb l’objectiu de fer un bon paper en la prova del Triple Salt, però finalment va aconseguir un millor resultat al Salt de Llargada. Al matí, a la Llargada, va fer un concurs de menys a més i en el darrer salt de la competició va certificar la segona posició i la medalla de plata superant la seva millor marca personal: 6,26 metres. A la tarda, al Triple Salt, va quedar novè fent una marca de 12,12 metres.

El martorellenc, que està disputant el seu primer any a la categoria Sub18 assegura que no esperava obtenir aquest resultat al Salt de Llargada i explica que “el meu entrenador, en acabar, em va dir que molt ben fet, però que podia millorar encara més”.

Martí Vidal, atleta Martorell Atlètic Club

El pròxim cap de setmana del 8 i 9 de juny, Martí Vidal participarà en el Campionat de Catalunya d’estiu, que es disputarà a l’aire lliure. Tot i ser un debutant a la categoria Sub18, l’atleta martorellenc intentarà lluitar per classificar-se per un Campionat d’Espanya: “La marca mínima és molt més difícil que l’any passat, però l’any que ve tinc una altra oportunitat per intentar buscar un campionat estatal o un èxit més gran”.

El passat 17 de febrer, l’atleta del Martorell Atlètic Club, Guillem Solé, va participar en dues proves del Campionat Catalunya Sub16 en Pista Coberta: el Salt de Llargada i el Triple Salt. A la primera prova no va començar gaire bé, però en l’últim salt de la competició va fer una màxima de 5,57 metres i va quedar en vuitena posició. La segona prova la va iniciar fent un salt de 12,54 metres, superant la marca mínima per classificar-se pel Campionat d’Espanya. Al quart salt va realitzar un salt de 12,57 metres on va certificar la sisena posició.

Tot i assolir la marca mínima en la prova del Triple Salt per anar a un campionat estatal, Guillem Solé destaca que va fer un campionat bastant irregular: “no vaig aconseguir les marques que jo esperava, però em va sortir la mínima al primer salt, per tant, ja vaig fer el treball establert. I a partir d’allà no vaig saber millorar per poder fer un salt més extraordinari, de 13 metres cap endavant”.

Guillem Solé, atleta Martorell Atlètic Club

El martorellenc té moltes ganes de superar la marca dels 13 metres i, sobretot, de donar la sorpresa en el campionat estatal. Guillem Solé valora molt positivament aquesta classificació i es mostra tranquil perquè “ho tenia bastant assumit. És una marca molt bona, és una mínima espanyola, però estic en busca de més i de millors salts. M’ho vaig prendre com una oportunitat més per fer millor marca en una competició molt important”.

Durant aquest cap de setmana del 2 i 3 de març, Guillem Solé es troba al Palau Luis Puig (València) disputant el Campionat d’Espanya Sub16. Demà diumenge a les 12.15h lluitarà per fer un bon resultat a la prova del Triple Salt, on el seu principal objectiu és superar la marca dels 13 metres.

The post Martí Vidal i Guillem Solé aconsegueixen resultats històrics pel Martorell Atlètic Club appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Martí Vidal i Guillem Solé aconsegueixen resultats històrics pel Martorell Atlètic Club