Martorell col·labora en la nova edició del projecte ‘Singulars 2020’ per a la inserció laboral de joves

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, està engegant, novament, el projecte ‘Singulars 2020. Jove, tu decideixes ‘. És un programa d’ocupació dirigit a persones joves, d’entre 16 i 29 anys, de tots els nivells formatius, no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació. S’emmarca dins de la convocatòria de projectes singulars del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

‘Singulars 2020’ vol aconseguir la inserció laboral i la reinserció acadèmica dels seus participants. Per aconseguir-ho, es reforça la millora de la qualificació a través de les competències professionals de les persones joves i el nivell d’ocupabilitat amb diverses accions d’orientació i inserció laboral, formació i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa. El programa, amb una durada de 12 mesos, també ofereix una formació professionalitzadora a escollir entre diferents sectors i especialitats, 200 hores teòriques de formació, 80 hores de pràctiques i ofertes de treball, en funció dels interessos.

Enguany el projecte s’adreça a 240 persones joves preferentment entre 16 i 29 anys, que estiguin empadronades en algun municipi de la comarca del Baix Llobregat. Per participar-hi, les persones també  han d’estar inscrites al SOC en situació de desocupació i ser beneficiàries de la Garantia Juvenil.

‘Singulars 2020’ comptarà de nou amb 12 punts d’orientació laboral, un d’ells a Martorell.El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell oferirà a més de l’orientació laboral als joves, el curs de formació professionalitzadora a mida ‘Auxiliar de Cuina i Cambrer’, amb una durada total de 200 hores que inclou pràctiques professionals no laborals en empreses i acompanyament en la posterior inserció laboral dels alumnes durant tot un any. La formació a Martorell es realitzarà a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell i podran participar 15 joves.

Els joves interessats a participar-hi han d’omplir la fitxa d’inscripció al projecte i fer-la arribar al mail dfernandez@martorell.cat (Dolors Fernández) adjuntant també un CV si el tenen. També es poden adreçar, de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.30h, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat   o 630 88 45 28).

Font: Martorell col·labora en la nova edició del projecte ‘Singulars 2020’ per a la inserció laboral de joves