‘Martorell obert per a tu’, una campanya per recordar que el comerç de casa continua obert aquests dies

Categories General

La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell impulsa la campanya ‘Martorell obert per a tu’, per fomentar la compra al comerç local. Amb el coixinet #CompraalBarri es vol recordar a la ciutadania que molt a prop de casa hi ha establiments comercials que disposen de tot tipus de productes i de qualitat, i que ara és un bon moment per redescobrir-los.

La campanya posa de relleu que el comerç local ofereix un ampli ventall de possibilitats comercials, i que es pot seguir visitant-lo també ara que el Procicat ha determinat un confinament perimetral a cada municipi català des d’aquest divendres i fins les 06.00h del proper dilluns 2 de novembre.

“Els comerços estaran oberts i en aquests dies hi podem anar a comprar. No cal anar massa lluny: a Martorell tenim de tot, un comerç que sempre està actiu i que ofereix la millor qualitat”, destaca la regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Cadenas explica que és molt important consumir a casa perquè, a més de trobar qualitat i varietat de productes, “ajudem als nostres veïns i veïnes comerciants” en uns moments complicats com els actuals.

Al mateix temps, destaca que els botiguers s’han adaptat a les mesures de seguretat i d’higiene que es requereixen en plena pandèmia, i recorda que “podem seguir sortint a comprar, però amb la mascareta posada, amb l’ús del gel hidroalcohòlic, mantenint les distàncies i respectant la limitació vigent del 30% d’aforament a l’interior de les botigues”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament

Més comerç local als mercats físics i virtuals

A més dels comerços particulars, Martorell disposa del Mercat Municipal de Les Bòbiles -amb un horari d’hivern els dilluns de 08.00 a 14.00h; de dimarts a dijous de 08.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00h; divendres de 08.00 a 20.00h i dissabtes de 08.00 a 15.00h-, un mercat no sedentari a La Vila els dimecres al matí i un altre a Buenos Aires els dissabtes. El consistori ha elaborat noves mesures de seguretat per als paradistes i compradors , que ja es començaran a implantar des d’aquest dissabte 31 d’octubre.

Cadenas recorda que totes aquelles persones que no puguin desplaçar-se a comprar, disposen de l’aplicació APROP Martorell , un marketplace impulsat per la Regidoria que facilita les compres en línia a establiments locals.

Per altra banda, malgrat que continuen tancats, nombrosos bars i restaurants accepten comandes -per telèfon o WhatsApp- amb opció de repartiment a domicili i/o recollida a l’establiment. Tota la informació actualitzada és al Mapa Virtual de Bars i Restaurants Martorell COVID-19 , impulsat des de la Regidoria.

Font: ‘Martorell obert per a tu’, una campanya per recordar que el comerç de casa continua obert aquests dies