Martorell serà la seu de la 29a Festa de l’Handbol Català

Categories General

La Federació Catalana d’Handbol celebrarà el 10 de febrer la 29a edició de la Festa de l’Handbol Català, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. En aquesta cita, on es reconeixeran els èxits de l’handbol català de la darrera temporada, es premiaran prop de 100 esportistes, clubs, entitats i administracions.

L’exjugador del FC Barcelona, Víctor Tomàs, rebrà la insígnia d’or i brillants per la seva trajectòria. En clau martorellenca, l’àrbitre i membre del Club Handbol Martorell Miquel Florenza serà homenatjat amb la insígnia de plata de la FCH per la seva promoció de l’handbol, mentre que el clun groc-i-negre rebrà el trofeu de la FCH per la seva tasca per promoure aquest esport. L’Ajuntament de Martorell rebrà el mateix premi per una feina en la promoció de l’handbol.

En l’apartat de categories, la federació ha previst les insígnies d’or i plata; els trofeus per la promoció; un premi especial; els trofeus Pla d’Igualtat; els reconeixements a les seleccions catalanes; les medalles de reconeixement; els trofeus-mencions especials; els aniversaris dels clubs i els reconeixements especials.

Aquesta gala començarà a les 20.30h i les entrades ja poden adquirir-se a un preu de 29,50€ per persona.

Font: Martorell serà la seu de la 29a Festa de l’Handbol Català