Matí festiu al Pavelló Esportiu Municipal en memòria de Jordi del Amo

Categories General

El Club Bàsquet La Mercè, un matí més, ha organitzat el torneig Jordi del Amo, en memòria de l’antic president. Aquest és un campionat que es celebra per fer prèvia de l’inici de les lligues que disputen els conjunts pròximament. Els equips femenins convidats van ser el CE Sant Nicolau, l’NB Olesa, el CB Castellbisbal i el CB La Mercè. En la part masculina, han aparegut el Bàsquet Manresa, el CE Sant Nicolau, l’NB Olesa i el CB La Mercè.

Els guanyadors van ser el Bàsquet Manresa en la modalitat masculina i el Sant Nicolau en femenina. Els MVP’S, a més, els van aixecar Oriol Sala i Tura Payola. El premi a l’esportivitat se’l va emportar el femení del CB La Mercè.

Raúl Martínez, coordinador del club, destacava el recorregut que ha tingut aquest campionat: “El torneig és bastant tradicional, ja que portem moltes edicions. Tenim molts contactes amb molts clubs de la zona i des de finals d’agost portàvem els diferents contactes per portar les diferents entitats i també amb la federació pels àrbitres. Ho tenim per la mà. De fet, quan això va començar hi havia molt pocs tornejos d’aquest tipus a Catalunya”.

Martínez també va parlar sobre com és la competició: “El format que fem servir va en funció dels equips que tenim. No sempre cada any és igual. Sempre fem un grup per cada quadre que tenim. Enguany només hem fet un grup amb quatre equips.

Raúl Martinez, coordinador del CB La Mercè

Patrícia Martín, vicepresidenta, es mostrava “molt contenta perquè els equips s’ho han passat molt bé. Tinc 38 anys i recordo quan es va començar a jugar”.

Patrícia Martín, vicepresidenta del CB La Mercè

Aquest és un esdeveniment que només la pandèmia va aturar. El club ho ha fet des de ,pràcticament, el seu naixement. El curs passat es va fer al Pavelló Esportiu de Can Cases. Xavier Fonollosa i els seus regidors van estar presents a l’entrega de premis.

Font: Matí festiu al Pavelló Esportiu Municipal en memòria de Jordi del Amo