‘Mediterrani’, una història basada en fets reals sobre el naixement d’Open Arms

Categories General

El Cicle Gaudí de l’Associació de Cinema Català, amb el suport de Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura de Martorell, porta a Martorell la projecció de Mediterrani , dirigida per Marcel Barrena. Es projectarà aquest divendres, 29 d’abril, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural.

Ens remuntem fins a l’any 2015 quan l’Òscar i el Gerard, viatgen fins a l’illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d’un nen ofegat en les aigües del Mediterrani . En arribar descobreixen que milers de persones arrisquen les seves vides cada dia creuant la mar fugint de conflictes armats en condicions precàries. No obstant això, ningú fa res per salvar les seves vides. Al costat d’altres membres de l’equip, lluitaran per donar suport a persones que el necessiten. Una història basada en fets reals sobre el naixement de Proactiva Open Arms.

Mediterrani està interpretada per Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis Bisbikis, Giannis Niaros, Drosos Skotis, Yiota Festa, Constantin Symsiris.

Preu: 4,50 euros (general); 3 euros (socis Cinema del Diable i Carnet jove); 2×1, socis Club La Vanguardia. Venda d’entrades a entrades.martorell.cat .

Font: ‘Mediterrani’, una història basada en fets reals sobre el naixement d’Open Arms