Més de 1.500 persones acomiaden l’any a Martorell amb la proposta festiva del Grup Flaixbac

Categories General

Més de 1.500 persones, segons informa la Regidoria de Cultura, van acomiadar 2023 a Martorell gaudint de la proposta festiva del Grup Flaixbac. Més de 500 persones es van menjar el raïm amb les campanades des de la plaça de les Hores i més de 1.500 van ballar, fins ben entrada la matinada, a la gran festa ‘Live&Loud ’ a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

Diumenge 31 de desembre, Ràdio Flaixbac va oferir un programa, de 22.00 a 00.00h, des de la plaça de les Hores de Martorell per retransmetre les campanades en directe. Tot plegat, amenitzat pels locutors de la casa Jordi Plans, Carles Pérez, Clara Bosch i les paranioes del Gran Germán. Com marca la tradició, els més de 500 assistents van tenir el seu cotilló i raïm a punt, i van poder brindar pel nou any a ritme dels millors èxits musicals.

Ja a les 01.30h de l’1 de gener, la gresca es va traslladar a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, on més de 1.000 persones van viure les primeres hores de 2024 movent el cos amb els discjòqueis de Ràdio Flaixbac, Carles Pérez i Andreu Presas, i les esbojarrades intervencions i regals del Gran Germán, fins a les 05.00h de la matinada.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, diu que “estem contents de l’acollida que van tenir tant les campanades a la plaça de les Hores com la festa posterior a la Nau 2”. “La veritat és que tanta assistència va provocar que en alguns moments s’hagués d’esperar més del compte a l’hora de demanar una copa, però ho millorarem en propers esdeveniments”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

“Ens alegrem que hi hagi hagut una benvinguda de l’any 2024 amb aquest entusiasme perquè per a això treballem. Esperem que sigui la primera de moltes altres festes i que tinguin el mateix èxit que aquesta”, ha afegit.

The post Més de 1.500 persones acomiaden l’any a Martorell amb la proposta festiva del Grup Flaixbac appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Més de 1.500 persones acomiaden l’any a Martorell amb la proposta festiva del Grup Flaixbac