Més de 150 establiments asseguren l’ús social del català a Martorell

Categories General

El Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), consolida la tendència dels darrers anys a implicar el comerç local en el foment de l’ús oral del català mitjançant l’adhesió al programa Voluntariat per la llengua.

Si l’any 2017 Martorell comptava amb 50 establiments col·laboradors, el 2023 va superar els 150. Això vol dir que en sis anys ha triplicat el nombre d’establiments compromesos a garantir un espai d’ús de la llengua catalana al Baix Llobregat Nord.

El CPNL compta a tot Catalunya amb una xarxa de 5.000 establiments comercials que s’han anat adherint al programa Voluntariat per la llengua des de l’any 2007. Es poden consultar al web www.vxl.cat/establiments . Alguns d’aquests establiments i empreses ofereixen descomptes amb el carnet de VxL que pots consultar a Avantatges de ser VxL . Si el teu establiment o empresa vol adherir-se al programa, pots contactar a través d’aquest web  o del Centre de Normalització Lingüística que millor et vagi del territori: https://www.cpnl.cat/xarxa/

The post Més de 150 establiments asseguren l’ús social del català a Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Més de 150 establiments asseguren l’ús social del català a Martorell