Més de 2.000 persones brinden en un Vimart concentrat a Ca n’Oliveres

Categories General

L’11a edició del Vimart, Fira de Vins i Caves de Martorell s’ha celebrat aquest vespre a Ca n’Oliveres amb la participació de quinze cellers d’arreu i cinc restaurants martorellencs. Més de 2.000 visitants han passat per les parades, on han pogut degustar l’oferta de gastronomia de la restauració local i la de vins i caves dels cellers que hi han arribat. Enguany, la DO convidada ha estat la d’Alella, una de les més antigues de la Península Ibèrica, i l’estand de la qual ha estat un dels més visitats.

El públic ha gaudit d’un Vimart més reposat, que ha repetit el format de l’any passat, amb taules i cadires per seure i més espai per passejar, però amb una ubicació nova a causa de l’amenaça de pluja. La nau 1 de Ca n’Oliveres ha acollit públic des de quarts de vuit del vespre i el punt àlgid ha arribat després del pregó de Meritxell Falgueras i la ballada de les colles de cultura popular. Als Gegants, Capgrossos i Bastoners de Martorell s’hi ha sumat la colla convidada, els Castellers de Calonge.

Vi, música i oferta cultural

L’espectacle “Vi, Moda i Estilisme” s’ha celebrat en paral·lel a la fira de vins i ha estat la parada perfecta després del sopar i la volta pels cellers. I les actuacions de Frank Mercader Group i Sara Benítez han posat la nota musical a una fira de vins que de nou s’ha adaptat i que ha acollit els visitants al recinte de Ca n’Oliveres.

Els cellers convidats han viscut amb optimisme el canvi d’ubicació de la fira, que ha facilitat el moviment del públic i ha tornat a celebrar-se, malgrat l’amenaça de pluja. Òscar Huerta, representant de Can Canals, especialista en vins ecològics monovarietals, ha exposat que l’opció de sopar a les taules alhora que es passeja pel Vimart ha estat un encert. “S’ha notat un canvi, fins i tot amb més ganes”, ha reblat.

Oscar Huerta, Can Casals

Josep Ros, de Canals Canals, ha celebrat la tornada del Vimart, “sempre és bo conservar aquest tipus de fires”.

Josep Ros, Canals Canals

El representant de La Cooperativa L’Olivera, de Vallbona de les Monges, Josep Maria Fàbregas, coneixia la fira martorellenca i ha exposat que els canvis de localització ajuda a que s’hi “treballi millor”.

Josep Maria Fàbregas, L’Olivera

El públic ha rebut amb optimisme l’onzena edició d’aquest fira, que en els dos últims anys ha variat pel que fa a lloc però no en la seva essència. Pepita Masachs i Joan Martínez han repetit respecte anys anteriors i creuen que la solució alternativa ha estat un encert.

Pepita Masachs i Joan Martínez

La festa es tancarà al recinte de Ca n’Oliveres amb 2 el grup de versions Pelukas i la Festa de DJ’s del grup Flaixbac.

 

Font: Més de 2.000 persones brinden en un Vimart concentrat a Ca n’Oliveres