Més de 250 persones participen virtualment a la Setmana de la Lactància Materna 2020

Categories General

La Setmana de la Lactància Materna 2020 , organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord-Atenció Primària Costa de Ponent i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, ha clos amb èxit de participació. L’edició d’aquest any ha tingut lloc del 13 al 30 d’octubre, i ha inclòs 28 xerrades i activitats, principalment virtuals, amb la participació de més de 250 persones. A més, s’han convocat dos concursos, de fotografia i de dibuix, amb una gran acollida per part de la població en general.

La Roser Palau, llevadora referent de la FHSJDM, ha assenyalat que “el fet de celebrar-se virtualment, per la situació de crisi sanitària en la qual ens trobem, no ha restat interès i, de fet, hem aconseguit arribar a més persones i famílies de diferents zones i en diferents horaris perquè totes les activitats han quedat gravades a la nostra pàgina web ”. I ha afegit que “estem molt contents del resultat i l’any vinent segurament combinarem el format presencial amb el virtual”.

Roser Palau, llevadora referent FHSJDM

“Esperem que l’any vinent puguem celebrar la Setmana de la Lactància tots junts, arribar a molta més gent i seguir treballant per a la conscienciació dels beneficis que té l’alletament matern, perquè és una inversió en salut, tant per al nadó i la mare, com per al planeta”, ha incidit la llevadora.

Roser Palau, llevadora referent FHSJDM

Per a totes aquelles persones que no han pogut seguir en directe les sessions, només cal accedir a la web de la FSHJDM, i hi trobaran penjats els vídeos de la majoria de les xerrades i tallers que s´han donat durant aquests dies.

I per totes aquelles mares que necessitin més informació sobre l’alletament matern, poden contactar amb l’equip de llevadores de la FHSJDM a través del correu electrònic: semlacmat@hmartorell.es.

Guanyadors concurs fotografia i dibuix

Un any més, la FHSJDM presenta els guanyadors dels concursos de dibuix i fotografia que organitza durant la Setmana de la Lactància Materna 2020, amb el tema central de l’alletament matern.

Pel que fa al concurs de dibuix, dirigit a infants i adolescents, el Lucca Lozano, un nen de 5 anys de Sant Esteve Sesrovires, ha estat l’autor de la pintura guanyadora. I pel que fa al concurs de fotografia, per a persones de més de 16 anys, el guardonat ha estat el Miquel Planells, veí de Banyoles , amb la foto que ha titulat ‘Amb la mare a l’ull’, ha desvetllat Roser Palau.

Roser Palau, llevadora referent FHSJDM

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint, els premis corresponents se’ls faran arribar a casa seva. Les obres participants es poden veure durant aquest mes de novembre a l’entrada de la FHSJDM.

Font: Més de 250 persones participen virtualment a la Setmana de la Lactància Materna 2020