Més de 40 llocs de treball per diferents programes i plans d’ocupació

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner , ha aconseguit per aquest any 2021 diferents ajuts econòmics per la contractació de més de 40 persones en el marc de diversos programes i plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona (el Pla ‘Reactivació per l’Ocupació’ i el Programa específic ‘Treball, Talent i Tecnologia’) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (‘Treball i Formació’, ‘Treball als barris’, ‘Referent d’ocupació juvenil’ i ‘Joves en pràctiques’).

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, afirma que una de les preocupacions de l’equip de govern “és l’ocupació, principalment dels joves i dels col·lectius més desafavorits. Per això, aquest trimestre entraran a treballar a l’Ajuntament més de 40 persones dins de diferents programes i plans d’ocupació, adreçats a persones amb dificultats d’inserció laboral o que es troben en situació crítica”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

La major part de persones contractades faran tasques de millora a l’espai urbà, però també hi haurà perfils administratius o d’altres tipus, prèvia selecció en funció de les necessitats i capacitats.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

“Volem contractar el màxim de gent possible des de l’Ajuntament, però també fomentar la contractació a empreses donant-les eines i incentius per a que ho puguin fer. També tenim previstes actuacions per a que els joves tinguin l’oportunitat de començar la seva etapa laboral”, diu Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

On anar?

Les persones interessades en participar dels plans municipals d’ocupació gestionats per l’Ajuntament de Martorell han d’estar empadronades a Martorell i inscrites al Servei Local d’Ocupació.

Es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner demanant cita prèvia al telèfon 93 775 31 01 (camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat).

Font: Més de 40 llocs de treball per diferents programes i plans d’ocupació