Més de 800 nens i nenes s’hi han sumat a la segona edició del Bosc Màgic de la Infància

Categories General

Aproximadament 850 infants s’han beneficiat de la segona edició del Bosc Màgic de la Infància, una iniciativa de la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Martorell, que té com a objectiu proporcionar un espai de lleure pels infants i les seves famílies, durant les vacances de Nadal. El projecte ha comptat amb una afluència total de 750 nens i nenes d’entre 0 i 12 anys, i, a més, als espectacles s’hi han sumat 150 espectadors més.

El Bosc Màgic s’ha dut a terme els matins de 10.00h a 14.00h dels dies 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en diferents espais del Centre Cultural. Així, per garantir el bon funcionament de l’activitat, es va estructurar en tres grups per edats, i en cap d’aquests s’ha baixat dels 20 participants diaris. El grup dels més petits, de 0 a 3 anys, que ha dut per nom ‘El niu dels Esquirols’, ha tingut una participació de 20 infants al dia, aproximadament. Per la seva banda, els participants d’entre 4 i 6 anys que tenien destinat ‘El Cau de les Llebres’, han gaudit d’una afluència de 40 nens i nenes al dia, i, finalment, els de 7 a 12 anys, que han disposat d”El Prat dels Isards”, han estat també uns 40 membres cada dia.

La rebuda, per tant, ha estat molt positiva, perquè a banda dels més de 700 infants que hi han participat, unes 150 persones més s’hi han sumat als espectacles, per tant, 850 martorellencs i martorellenques s’han beneficiat del projecte.

Tal com ha valorat Belén Leiva, regidora d’Infància, Adolescència i Igualtat, “aquesta segona edició del Bosc Màgic ha finalitzat i la gent ho ha rebut amb molt de gust. La finalitat principal ha estat cobrir els dies de vacances que tenen els nens i nenes, i poder trobar un espai de lleure on puguin jugar i reunir-se amb altres infants, i famílies. La mitjana de participació ha estat entre uns vint i quaranta infants al dia, amb un total de 700 infants, i a més, unes 150 persones s’han unit als espectacles, que han sigut la novetat d’enguany”.

Belén Leiva, regidora d’Infància, Adolescència i Igualtat

A més de l’espai de lleure, el Bosc Màgic ha ofert als participants vuit activitats per a tota la família. La primera va tenir lloc el dijous 21 de desembre amb l’espectacle titulat ‘El bosc’, de la companyia Sàndal. A l’altre extrem, com a comiat de l’activitat, avui divendres 5 de gener, s’ha dut a terme un taller i espectacle amb guitarra a càrrec de Ribera Sàbat, titulat ‘Artistamente’.

Entre un i altre, hi ha hagut sis espectacles més, dos per cada àmbit. Des d”El Niu dels esquirols’, un contacontes en clau de clown El Nadal de la Petra i ball final, i un altre sota el títol L’orugueta goluda.

Quant a ‘El Cau de les Llebres’, hi ha hagut un espectacle i taller de llum i ombres amb Pere Borrell, i el contacontes ‘Contes d’animals’. Finalment, per als més grans -El Prat dels Isards-, s’ha ofert també l’espectacle i taller de llum i ombres de Pere Borrell, i l’activitat ‘Respectem el cos’ de la mà de Marina Rinaldi.

La regidora informa, a més, que des de l’Ajuntament de Martorell es continuarà treballant per poder oferir més edicions d’aquest projecte i així proporcionar espais beneficiosos pels nens i nenes, i les seves famílies.

The post Més de 800 nens i nenes s’hi han sumat a la segona edició del Bosc Màgic de la Infància appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Més de 800 nens i nenes s’hi han sumat a la segona edició del Bosc Màgic de la Infància