Més d’una trentena de martorellencs al final de curs del Cicle de Passejades de la Gent Gran

Categories General

Un total de 34 persones han participat, aquest dimecres, en la cloenda del Cicle de Passejades de la Gent Gran del curs 2023-24. Ha estat la segona de tres jornades que tenen lloc a Les Franqueses del Vallès, i que aplegaran en total prop de 3.000 participants de 90 poblacions. Els assistents han fet caminada, dinar, ball i han rebut un diploma. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora Elisabet Plaza l’han lliurat als representants de la nostra població.

La Masia de Can Ribes acull en tres jornades -dimarts, dimecres i dijous- el total de participants, que tanquen així una nova temporada on han compartit caminades a cadascuna de les 4 poblacions de cada grup. Martorell s’ha enquadrat enguany amb Sant Celoni, Castelldefels i Prats de Lluçanès.

Enric Gotsens, responsable del Cicle a casa nostra, explica que els 34 participants i les dues tècniques municipals s’han desplaçat en autocar fins la localitat del Vallès Oriental i que en arribar “han fet una prova d’activació de 45 minuts abans de compartir amb la resta una caminada circular de 8,5 quilòmetres”.

Enric Gotsens, responsable a Martorell del Cicle de Passejades

Gotsens ha destacat que l’organització ha funcionat a la perfecció i que “no hi ha hagut cap incidència en un dia esplèndid”. En arribar s’ha compartit un dinar de germanor, ball i una sessió més protocolària en la que se’ls han lliurat uns diplomes que acreditaven la seva participació en el Cicle.

L’alcalde Fonollosa i la regidora Plaza s’hi han desplaçat i han lliurat els diplomes a la representació martorellenca.

Enric Gotsens, responsable a Martorell del Cicle de Passejades

El responsable del Cicle destaca que “per a poder participar en aquesta jornada calia certifica haver realitzat 3 o 4 de les passejades de les programades durant la temporada”. Al setembre o octubre s’iniciarà un nou curs.

Enric Gotsens, responsable a Martorell del Cicle de Passejades

El Cicle de Passejades per a la Gent Gran el promou la Diputació de Barcelona. Va néixer l’any 2001 amb la voluntat de promoure l’intercanvi entre diferents municipis oferint la possibilitat, a les persones grans, de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d’una manera adaptada a les seves possibilitats. Per això, se’ls proposen uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies que oscil·len entre 8 i 10 quilòmetres. L’activitat és oberta a persones d’entre 63 i 85 anys.

The post Més d’una trentena de martorellencs al final de curs del Cicle de Passejades de la Gent Gran appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Més d’una trentena de martorellencs al final de curs del Cicle de Passejades de la Gent Gran