Mireia Bejarano s’embutxaca la primera fase de la Lliga Iberdrola de karate

Categories General

La karateka martorellenca Mireia Bejarano s’ha proclamat campiona de la Lliga Iberdrola dins la categoria kumite júnior femenina de menys de 66kg amb el Club Esportiu Mediterrani. Invicta durant tota la primera fase, l’atleta del club barceloní ha fet el primer pas en una competició que es resoldrà a principis del mes de desembre a Màlaga (Andalusia).

Mireia Bejarano va oferir un molt bon nivell des del primer combat, quan va enfrontar-se a Gabriela Morlote i qui va guanyar per 2 a 7, en els vuitens de final. En la ronda dels quarts de final, la martorellenca va superar Celia Ortiz (0-2), i el la semifinal, l’última abans de la gran final, va desfer-se d’Irene Fernández (5-8). La final va estar més ajustada, però Bejarano la va sentenciar davant de Romina Riega, karateka del club Arenas, per 3 a 4.

La segona fase d’aquesta Lliga Iberdrola se celebrarà el 15 d’octubre a Llodio (País Basc), tot i que Bejarano podria accedir directament a la tercera, la definitiva, en haver-se proclamat campiona de la primera entrega. La propera cita de la martorellenca serà la Youth League, un objectiu que va establir-se des que es fes amb la medalla de plata del Mundial a finals del mes d’octubre. En l’edició del 2023, aquesta competició europea tindrà lloc a Corunya (Galícia) el 29 i el 30 d’abril.

Font: Mireia Bejarano s’embutxaca la primera fase de la Lliga Iberdrola de karate