Moha Ezzarfani canvia d’aires i fitxa pel CD Mirandés de Segona Divisió

Categories General

El futbolista martorellenc Moha Ezzarfani (Marroc, 1997) defensarà els colors del CD Mirandés a partir d’aquesta temporada, en qualitat de cedit des del RCD Espanyol. Ezzarfani aterra a la província de Burgos com el màxim golejador del filial blanc-i-blau i després d’haver debutat amb el primer equip a l’Europa League i la Copa del Rei el curs passat. Ezzarfani deixarà de compartir vestidor amb el també martorellenc Ricard Pujol, que va arribar a Cornellà-El Prat l’estiu del 2019.

Els inicis d’Ezzarfani en el futbol van ser al CF Martorell, des d’on va fer el salt a les categories base del FC Barcelona. Més tard, va fitxar pel CF Damm i ja en l’etapa final juvenil i l’inici de la sènior ha passat pel CF Hércules i els filials del FC Barcelona i del RCD Espanyol.

Es consolida com a perico

I ha estat al club blanc-i-blau on l’extrem martorellenc ha explotat, disputant 56 partits al grup III de Segona Divisió B les dues últimes temporades i debutant a la Copa del Rei i a l’Europa League. Aurelio Gay i Pablo Machín, els entrenadors del filial i el primer equip del RCD Espanyol, van fer-hi confiança i Ezzarfani va respondre-hi amb 13 gols l’últim curs.

L’última temporada, el CD Mirandés va classificar-se en l’onzena posició de Segona Divisió, amb un balanç de 13 victòries, 17 empats i 12 derrotes. Enguany, ha renovat el tècnic, que serà José Alberto López, i ha actualitzat la plantilla amb Víctor Meseguer, Juan Berrocal, Antonio Caballero, Ricardo Schutte, Erik Jirka, Iván Martín, Dani Vivian i Javi Jiménez.

Font: Moha Ezzarfani canvia d’aires i fitxa pel CD Mirandés de Segona Divisió