Mor Eva Creixell, martorellenca implicada en la vida política i associativa del poble

Categories General

Eva Creixell Miró ha mort aquest diumenge als 53 anys d’edat, després de lluitar contra un càncer. La martorellenca havia estat molt implicada en la vida política i associativa del poble, com a membre d’Esquerra Republicana, del Patronat de la Cavalcada de Reis i de Caramelles Martorell. La vetlla serà demà dilluns, a partir de les 12.00h, al tanatori de Pomfusa i la cerimònia de comiat tindrà lloc dimarts, a les 10.00h, a l’església de Santa Maria.

Creixell va treballar com a dependenta de comerç interior. Va estar durant una dècada vinculada a ERC Martorell, primer com a secretària d’organització i, posteriorment, com a presidenta de la secció local, entre 2012 i 2015. L’any 2015 es a presentar com a número 7 de la llista republicana a les Eleccions Municipals. La secció local d’ERC ha publicat a les seves xarxes socials un missatge destacant d’ella el seu compromís, treball i disposició a col·laborar en tots els projectes, i traslladant el condol a la seva família, companys i amics.

També va ser voluntària del Patronat de la Cavalcada de Reis. L’entitat ha fet públic un comunicat on la recorden “pel seu somriure i per la seva gran dedicació en totes les tasques que se li encarregaven. Sempre col·laborant i aportant el seu dinamisme en tot el que feia. L’amistat es l’altre fet destacable de l’Eva, sempre t’ho demostrava. El Patronat perd un membre molt valuós, però ens queda per sempre, l’exemple de com s’han de fer les coses”.

La junta de Caramelles Martorell, de la qual Creixell en va formar part durant vint anys, també ha mostrat la seva “tristesa, ràbia i desconsol” amb un missatge Facebook. Hi subratllen que “les persones que estimem es queden per sempre entre nosaltres, tot serà diferent, si, però continuarem pensant en tu i parlant de tu. El teu somriure, la teva manera de fer, la teva predisposició a fer el que fes falta, la teva estima per la família i pels amics, per les tradicions i per la vida ens acompanyarà en cada nou projecte que encetem”.

Font: Mor Eva Creixell, martorellenca implicada en la vida política i associativa del poble