Mor Gregori Ovejas, vinculat al Club Cine Foto i a la Societat de Pescadors

Categories General

Aquest dimarts al matí ha mort Gregori Ovejas Ezpeleta a l’Hospital Sagrat Cor de Martorell. Nascut a Luceni (Saragossa) l’any 1936, amb només sis anys es va traslladar amb la seva família a viure a Súria (Bages). L’any 1967 va arribar a Martorell per feina, amb la seva dona i els seus dos fills, i s’hi va quedar. Hi va treballar en un taller mecànic, a la fàbrica Lubesa i als Ferrocarrils de la Generalitat, on es va jubilar.

Els seus familiars i amics el recorden com un home molt sociable, rialler i que es feia estimar. Molt implicat en la vida associativa i cultural de Martorell, va formar part del Club Cine Foto (1963-2010), sent-ne el president de l’entitat l’última dècada.

Des del Club Cine Foto va organitzar concursos com La Venus, La Biennal de Fotografia, el Concurs Fotogràfic del Premi Vila o el Rotllo Fotogràfic. L’entitat també col·laborava en molts actes culturals del poble, i organitzava cursets i exposicions.

Ovejas també va integrar la Societat de Pescadors Esportius de Martorell, fundada l’any 1962, amb la intenció d’aplegar aquelles persones aficionades a la pesca a la vora del riu Llobregat. L’associació organitzava el tradicional Concurs de Pesca, coincidint amb les festes del Pont del Diable, el seu barri.

La vetlla es fa a Pomfusa avui, de 18.00 a 21.00h, i demà, de 10.00 a 14.00h i de 15.00 a 17.00h. A les 17.00h, es farà una cerimònia laica de comiat a les mateixes instal·lacions del tanatori.

Font: Mor Gregori Ovejas, vinculat al Club Cine Foto i a la Societat de Pescadors