Mossos d’Esquadra ofereix un correu electrònic per rebre assessorament sobre violència a col·lectius vulnerables

Categories General

Els Mossos d’Esquadra, en el seu compromís per lluitar contra la violència masclista i qualsevol altre forma de violència que s’exerceix als col·lectius més vulnerables, ha posat en funcionament una adreça de correu electrònic al servei de totes les ciutadanes i ciutadans que necessitin assessorament i informació durant la seva situació de confinament domiciliari, derivat de l’estat d’alarma per COVID-19. Es poden adreçar consultes en cas que necessiteu assessorament i informació durant la situació de confinament domiciliari a: mossos.atenciovictimes@gencat.cat .

Només dona servei amb la finalitat d’assessorar i informar a persones que poden estar patint situacions díficils en el sí de la convivència o com a conseqüència de l’estat d’alarma actual i relacionades amb possibles situacions de violència masclista, domèstica o qualsevol altre forma de violència sobre menors, persones grans o persones amb discapacitat. En cap cas el missatge substitueix una denúncia de forma presencial en una comissaria de Mossos d’Esquadra.

Es tracta d’un servei d’atenció no urgent que funciona les 24 hores i tots els dies de la setmana. És atès per efectius policials amb formació específica en prevenció i atenció a les víctimes. En cas d’emergències sempre heu trucar al 112 per garantir una intervenció policial i immediata.

Més informació

Font: Mossos d’Esquadra ofereix un correu electrònic per rebre assessorament sobre violència a col·lectius vulnerables