Museus de Martorell estrena nova pàgina web més visual i accessible

Categories General

Coincidint el Dia Internacional dels Museus (DIM 2022) , aquest dimecres 18 de maig Museus de Martorell estrena nova pàgina web museus.martorell.cat . Un espai virtual remodelat que amplia els seus continguts, es fa més visual, intuïtiu i accessible. Compta amb un disseny responsiu, que s’adapta a tots els dispositius, navegadors i pantalles.

La pàgina web de Museus de Martorell vol ser un espai d’informació i de comunicació directa per estar més a prop de les persones i donar a conèixer la tasca que realitzen. Presenta una nova estructura que respon a les principals tendències actuals de disseny, usabilitat i programació.

El web compta amb nous apartats més endreçats que s’identifiquen amb la realitat actual dels museus i les noves activitats que darrerament s’hi han posat en marxa. També enllaços directes a d’altres recursos que cada cop han anat prenent més força, com són les xarxes socials. Des del web es pot accedir de forma ràpida a l’Instagram, Facebook, YouTube o Sketchfab, plataformes on des de fa un parell d’anys Museus de Martorell hi participa de forma activa.

El resultat és un web visualment atractiu, i amb més fotografies de les activitats, tallers i equipaments. Des de Museus de Martorell esperen que, a través d’aquesta nova posada en marxa, puguin arribar a un públic més ampli, i informar d’una forma més adequada als seus visitants actuals i futurs, comenta el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni

Per últim, cal destacar que en aquesta nova estructura s’han incorporat dos nous apartats que poden consultar-se des de la plana d’inici del lloc web: ‘Últimes notícies’ i ‘Agenda’, ambdós enfocats a mostrar l’actualitat i els propers actes, activitats i esdeveniments que es duguin a terme des dels Museus de Martorell.

Font: Museus de Martorell estrena nova pàgina web més visual i accessible