Nenes i nens tenen una cita diumenge amb el Carnaval Infantil a la plaça de les Cultures

Categories General

L’Esplai Guspira organitza, aquest diumenge al voltant de la plaça de les Cultures, el Carnaval Infantil dirigit als nens i nenes de Martorell i a les seves famílies. La festa començarà a les 11.00h amb un espectacle infantil a càrrec de Pep López i diversos jocs gegants, i continuarà amb una rua i el concurs de disfresses. Per a aquest darrer s’instal·larà una passarel·la i un jurat decidirà l’atorgament de tres premis.

Pels volts de les 11.00h engegarà la festa amb Pep López i l’espectacle Folkids , basat en danses i cançons folk de repertori propi i versions, per fer ballar tant als infants com a les famílies al ritme que es marqui des de l’escenari, amb l’acompanyament de bateria, guitarra, violí o acordió. L’espectacle té una durada d’una hora i s’adreça sobretot a infants al voltant dels 6 anys en amunt.

Àngel Rozalén, monitor de l’Esplai Guspira, avança que “aquest és el primer any que Pep López ve a oferir-nos el seu espectacle. Esperem que agradi molt, ja que ens han dit que és molt divertit”. Simultàniament, al voltant de la plaça, es desplegaran jocs de grans dimensions: “Un dòmino gegant o un espai per a fer bombolles de sabó, també de gran tamany, entre d’altres atraccions”.

Àngel Rozalén, monitor de l’Esplai Guspira

A partir de les 11.00 també engegaran les inscripcions per a participar en el Concurs de Disfresses. Per a tal efecte, els membres de l’Esplai disposaran des d’aquell moment “d’una carpa per recollir les inscripcions. Tots els interessats hauran de passar per allà, dir-nos el seu nom i el de la disfressa i els donarem un número d’enganxina, que s’hauran de posar sobre la disfressa”.

Àngel Rozalén, monitor de l’Esplai Guspira

A les 12.00h començarà a la plaça de les Cultures una rua que continuarà pel carrer de Corbera de Llobregat, girarà pel carrer del Camí Fondo i baixarà pel carrer d’Esparreguera fins a retornar al punt de sortida. En acabar la rua, es farà el concurs de disfresses. Tots els nens i nenes que hi vulguin participar desfilaran per la passarel·la i un jurat deliverarà tres premis -a la disfressa més original, a la disfressa feta amb materials reciclats i a la disfressa amb més “salero”, més “cuqui” o divertida-, que es coneixeran pels volts de les 13.30h. Els lots de premis, tal i com comenta Rozalén, inclourà “monopatins, jocs de taula, jocs de bàsquet, mikados, cubs de rubik i alguns llibres”.

Àngel Rozalén, monitor de l’Esplai Guspira

Amb el lliurament de premis es posarà el punt i final a una matinal de Carnaval per als nens i nenes de Martorell.

Font: Nenes i nens tenen una cita diumenge amb el Carnaval Infantil a la plaça de les Cultures