Networking d’emprenedoria i lliurament dels Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord

Categories General

El proper 22 de novembre, a les 10.00h, al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de de Martorell se celebrarà un networking d’emprenedoria per intercanviar experiències entre emprenedors i empreses. A més, es farà l’acte de lliurament de la 1a edició dels Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord 2021 Fem Xarxa, Fem Empresa.

L’objectiu principal de la jornada de networking és connectar empresaris de diferents sectors. La posada en comú de preguntes i compartir com han afrontat els diferents reptes els participants facilita el camí empresarial de la resta generant sinergies entre ells. A través del networking tenen una bonaoportunitat d’aconseguir-ho, ja que coneixeran altres emprenedors i professionals que els poden ajudar, guiar i oferir els seus serveis. A més, les empreses de nova creació es podran donar a conèixer i fomentar les oportunitats de negoci que es puguin derivar.

A través d’una sessió dinamitzada, és pretén assegurar que l’experiència i la participació dels assistents sigui activa i efectiva, afavorint la interacció i la posada en comú de les experiències i necessitats de cadascun dels participants. Connectant amb persones amb les quals compartim interessos aconseguim beneficis per a la nostra empresa o projecte, i més quan estem fent les primeres passes i hem d’optimitzar al màxim els recursos disponibles.

La jornada comptarà amb la ponència de Mònica Mendoza, reconeguda conferenciant internacional en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Mónica Mendoza també és docent de l’escola de negocis ESADE, i autora dels llibres Lo que no te cuentan en los libros de ventas i Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores .

Premis relleus de negocis

Aquests premis volen reconèixer la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis del Baix Llobregat Nord que han comprat empreses ja existents, potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori i donar a conèixer el Servei de Reempresa e incrementar el seu nombre d’usuaris.

En aquesta 1a edició dels premis s’han presentat nou candidatures d’Abrera, Esparreguera, Martorell i Olesa de Montserrat. Organitzat pel Programa supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, ha estat impulsat pels serveis de Promoció Econòmica d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Les candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs, experts en emprenedoria i empresa, de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Pimec (Delegació Baix Llobregat), Cecot i Reempresa.

L’acte de lliurament de premis se celebrarà en finalitzar el networking , a les 13.00h, al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell. Les millors empreses en relleu de negocis aconseguiran un premi de 3.000 euros pel guanyador, 2.500 euros pel segon classificat, 2.000 euros pel tercer classificat, 1.500 euros pel quart classificat i 1.000 euros.

‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

El programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Font: Networking d’emprenedoria i lliurament dels Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord