Nou agents s’incorporen a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell

Categories General

L’Àrea Bàsica Policial de Martorell ha incorporat nou agents nous a la seva comissaria dels Mossos d’Esquadra . A la Regió Metropolitana Sud, on pertany la comissaria martorellenca, el Departament d’Interior de la Generalitat hi ha destinat 104 nous efectius, reforçant sobretot l’Àrea Bàsica Policial de l’Hospitalet de Llobregat amb 21 agents, a més dels 11 agents de Sant Feliu de Llobregat, 10 al Prat de Llobregat o 9 a Martorell.

Per comarques, el Baix Llobregat concentra el gruix de les noves incorporacions amb 63 agents. A més de Sant Feliu de Llobregat, El Prat de Llobregat i Martorell, s’incorporen vuit nous agents a Sant Vicenç dels Horts, set a Esplugues de Llobregat, sis a Sant Boi de Llobregat, quatre a Cornellà de Llobregat, tres a Gavà i Castelldefels, i dos a Viladecans.

Un total de 762 nous agents s’han incorporat al cos policial dels Mossos d’Esquadra. El conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, va donar aquest dimecres la benvinguda als 468 mossos i 294 mosses de la 30a promoció que ara comencen la seva carrera professional fent pràctiques. És un nou pas per aconseguir arribar a l’objectiu d’una plantilla de 22.000 agents el 2030 amb la voluntat d’impulsar una policia “de proximitat”.

La mitjana d’edat dels 762 nous efectius, que han rebut una formació d’un any, és de 27,9 anys i un 43,2% tenen estudis universitaris o superiors. Amb un any de formació intensa ja darrere seu, aquests nous agents encaren ara un període de pràctiques en què aplicaran els coneixements adquirits i desenvoluparan habilitats essencials per a la seva tasca policial.

Font: Nou agents s’incorporen a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell