Nou Martorell fa Fira de Nadal diumenge amb parades comercials i activitats familiars

Categories General

Aquest diumenge 11 de desembre, l’associació per a la promoció del comerç i dels serveis Nou Martorell organitza la Fira de Nadal a la rambla de Les Bòbiles. Aquest any, la principal novetat és la presència d’un iglú de Nadal i també música en directe per amenitzar les visites.

La Fira vol atraure un públic molt familiar i fer que els infants també s’ho passin d’allò més bé. Amb aquesta intenció s’instal·larà un iglú inflable en el que hi apareixeran personatges de la mitologia nòrdica i germànica com són els elfs. Serà tant al matí com a la tarda, a les 10.00 i a les 16.00h.

Tothom qui visiti la Fira també gaudirà de música en directe -a les 11.00 i a les 17.00h- “amb la Jam Session a càrrec d’integrants de l’Escola Municipal de Música de Martorell”, tal i com explica la membre de junta de Nou Martorell Raquel González.

Raquel González, membre de junta de l’associació Nou Martorell

Al marge de les novetats, l’organització també ha preparat un tió gegant a les 12.00h, i al llarg de tota la jornada els nens i nenes podran buscar a Mickey i Minnie Mouse per entre els estands i fer-se una fotografia amb ells.

Raquel González, membre de junta de l’associació Nou Martorell

Quant a la Fira comercial, tornaran a establir-se parades dels comerciants associats. Roba, calçat, complements, productes d’artesania, de bellesa, joguines i objectes de regal, entre d’altres, ompliran un bon tram de la part central de la rambla, per promoure el comerç de proximitat, l’artesania i els productes nadalencs.

González convida tothom a “passar per la rambla de Les Bòbiles i visitar la Fira. Podreu fer les compres al comerç local i gaudir de les activitats que la junta ha proposat per a aquest diumenge”.

Raquel González, membre de junta de l’associació Nou Martorell

El Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell també serà present en aquesta Fira, en un estand on mostraran a la concurrència la maqueta de la Cavalcada, amb una recreació de la Vila i una rèplica mòbil de les carrosses en miniatura que es podran veure en l’esperada cita del pròxim 5 de gener de 2023. A més, vendran números per al sorteig de la panera.

Font: Nou Martorell fa Fira de Nadal diumenge amb parades comercials i activitats familiars