Nou Martorell rebateja com ‘La Medieval’ la fira de comerç i oci d’aquest cap de setmana

Categories General

L’associació de comerciants Nou Martorell organitza els propers dies 8 i 9 de juny una nova fira a la rambla de Les Bòbiles. La cita -tretzena edició- s’ha rebatejat enguany amb el nom de ‘La Medieval’, i es tracta d’una fira comercial i d’oci històric que es complementarà amb activitats per a tota la família, espectacles i sorpreses.

La fira s’activarà el dissabte, a partir de les 10.00h, i romandrà oberta tot el dia amb activitats fins a la mitjanit, tot repetint fórmula el diumenge, de 10.00 a 21.00h, aproximadament. El president de Nou Martorell, Raúl López, explica que “ja fa molts anys que la fem, però li hem volgut donar un gir i un nou impuls, amb un nou format i nom. Volem que sigui molt familiar i més temàtic, al voltant del món medieval”.

Ara per ara, la previsió és comptar “quasi amb uns 50 estands de temàtica medieval, atraccions de l’època i els comerços locals de Nou Martorell i també de Fem Vila, que seran uns 25, en total”. També anuncia que “hi haurà moltes activitats i atraccions complementàries”.

Raúl López, president de Nou Martorell

Pel que fa a les parades, la previsió és que hi siguin representades la gran majoria de les branques del comerç més proper: roba, calçat, complements, objectes de regal, joguines, automoció, gastronomia i serveis, entre d’altres.

Quant als esdeveniments i actes d’oci complementaris, López ha dit que “no vull avançar massa cosa, per a que els visitants se sorprenguin quan vinguin”. Això sí, ha apuntat que “hi haurà multitud d’esdeveniments, sortejos, jocs, espectacles, lluites, balls, vermut medieval i un continu d’activitats”.

Raúl López, president de Nou Martorell

Un cop s’acabi ‘La Medieval’, la nova junta de l’associació comercial començarà a treballar en la confecció de la ‘Shopping Night’. “Es farà també a la rambla de Les Bòbiles un vespre-nit de dissabte, però encara no té data assignada. Hi haurà espectacles, activitats i un format molt familiar. Volem portar pares i mares i els seus fills a un acte que combina l’oci amb el comerç, per a que coneguin els nostres establiments”.

Raúl López, president de Nou Martorell

De moment, la primera cita abans de l’estiu és ‘La Medieval’. López considera que les fires d’aquesta temàtica tenen una gran acceptació “perquè no deixen de ser part de la nostra història, i sempre ve de gust reviure-la. Intentem que els visitants se sentin plenament en aquesta època”.

The post Nou Martorell rebateja com ‘La Medieval’ la fira de comerç i oci d’aquest cap de setmana appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Nou Martorell rebateja com ‘La Medieval’ la fira de comerç i oci d’aquest cap de setmana