Noves sessions informatives del programa ‘SOS Mentoring’ 2023

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, continua impulsant el programa ‘SOS Mentoring’. Una iniciativa de voluntariat de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona per salvar petites empreses. Els dies 10 i 12 de gener s’han programat dues sessions informatives online .

‘SOS Mentoring’ “és un programa de voluntariat en què persones, empresàries i directives amb experiència, ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per fer front a les conseqüències d’aquesta crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació”, detalla la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica i Comerç

Es tracta d’un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït on “els mentors voluntaris comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els beneficiaris del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis, a elaborar i implementar un pla de reactivació per fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la COVID-19”, apunta la regidora. Les reunions són online , amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre un i tres mesos.

La Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona, amb el suport del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, han programat dues noves sessions informatives online . La primera serà el 10 de gener, a les 13.00h i a les 15.00h, i la segona el 12 de gener, a les 12.00h. S’adrecen tant a empresaris que vulguin aportar el seu coneixement com a empreses que travessen dificultats. Per formalitzar la preinscripció a les sessions només cal omplir aquest formulari .

Font: Noves sessions informatives del programa ‘SOS Mentoring’ 2023