Novetats de pes en la presentació del nou curs del Club Hoquei Patins Martorell

Categories General

El Club Hoquei Patins Martorell ha encetat la nova temporada amb la desfilada i els partits de tots els equips del curs 2022-2023 i ha aprofitat la jornada per a presentar els seus integrants, la nova equipació, l’acaba d’estrenar graderia d’animació i el conjunt sènior masculí, que enguany militarà a Tercera Catalana.

L’entitat que presideix Marta Estébanez ha fet seves les Instal·lacions Esportives Municipals i ha omplert la pista amb partits d’hoquei de totes les categories, per tancar amb el partit del sènior i la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Raquel Sans i Rosa Cadenas. Des de primera hora del matí s’han succeït els partits amistosos abans de l’estrena en lliga de tots els equips, prevista per d’aquí a quinze dies.

L’equip sènior, un somni fet realitat

Enguany, el club compta amb set equips, de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i sènior, així com l’escola, uns 60 esportistes que vesteixen de groc. El sènior és la gran novetat d’aquest curs, i és que el club perseguia aquesta fita temporades enrere. El 2022-2023 és el que ha vist néixer aquest conjunt i segons la presidenta, Marta Estébanez, “l’equip serveix com a mirall” per als equips de la pedrera.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

La presidenta ha destacat que “tots els equips treballen de la mateixa manera, tots saben com juguen” i creu que el club ha consolidat els seus fonaments de manera sòlida.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

L’acte de presentació s’ha tancat amb l’entrega d’obsequis per part del club als patrocinadors que col·laboren amb l’entitat, mentre que l’amistós de l’equip sènior ha estat l’últim a disputar-se en aquesta jornada.

Font: Novetats de pes en la presentació del nou curs del Club Hoquei Patins Martorell