Pep Mas confirma la seva assistència al Dakar 2023 amb el Pedregà Team

Categories General

El pilot martorellenc Pep Mas (Pedregà Team) correrà el ral·li Dakar 2023 i confirmarà, d’aquesta manera, la seva tercera participació en el que està considerat com el ral·li més exigent del món. La que tindrà lloc enguany serà la 45a, i per quarta vegada en la seva història es correrà a l’Aràbia Saudita. A més, per primer cop, serà la primera ronda del campionat del món FIA-FIM de rally-raid el 2023.

El recorregut d’enguany comptarà amb catorze etapes i un itinerari inèdit. L’inici serà a les platges del Mar Vermell i el final al Golf Pèrsic, a Dammam. Durant les catorze etapes, el recorregut portarà els participants cap a les regions muntanyoses del nord per, després, dirigir-los cap al sud-est i fer-los entrar a les dunes de l’Empty Quarter, el que es considera un dels deserts més inhòspits del món. El ral·li Dakar també trepitjarà la capital, Riyadh, al llarg del seu itinerari.

La cursa tindrà un recorregut d’uns 5.000 quilòmetres d’especials, el que suposa la tirada més llarga des del 2014, i amb etapes especials d’uns 450 quilòmetres cadascuna. A les catorze etapes s’hi afegeix, a més, un pròleg que allargarà fins al quinze dies el ral·li Dakar.

Pep Mas hi torna després de fer història

Pel que fa al pilot martorellenc Pep Mas, tornarà a pujar a la moto en el ral·li Dakar per tercera vegada. El 2019 va debutar-hi, quan la cursa va tenir lloc a Perú, però no va poder finalitzar-la. L’any següent hi va tornar i va fer-ho a l’Aràbia Saudita, on va finalitzar la prova sencera i va convertir-se en el primer martorellenc a completar-la. Tres anys més tard, tornarà a posar-se a prova al mateix país i amb un traçat que incorpora novetats en el seu recorregut.

 

Font: Pep Mas confirma la seva assistència al Dakar 2023 amb el Pedregà Team