Policia Local i Protecció Civil feliciten els infants que fan anys durant el confinament

Categories General

Els nens i nenes martorellencs que celebrin el seu aniversari durant el confinament rebran una sorpresa molt agradable. Els agents de la Policia Local i de Protecció Civil felicitaran els menuts de les famílies que hagin sol·licitat aquest servei especial i, potser, únic. A través d’una trucada telefònica o un correu electrònic, la Policia Local centralitzarà els avisos i es desplaçarà a peu de balcó o finestra per desitjar-los un feliç aniversari.

La campanya per felicitar el infants de Martorell ha arrencat aquest dilluns amb dues visites al barri de Torrent de Llops i al de Can Carreras. El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra, ha explicat que “han estat els mateixos agents qui han mostrat interès a fer passar un bon dia d’aniversari als infants confinats”.

Lluís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana

“Els agents estan molt contents de poder fer una mica feliços els nens i nenes de Martorell en aquests dies tan difícils per a tots. Això és una esperança i representa un canvi en la seva tasca diària. Ells són els primers que agraeixen aquesta mena de missions que els agraden molt”, ha dit Sagarra.

LLuís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana

Protecció Civil també formarà part d’aquestes visites i alternarà amb la Policia Local les felicitacions per evitar que cap nen es quedi sense sorpresa. Per sol·licitar les felicitacions només cal enviar un correu electrònic a policia@martorell.cat o trucar al 93 775 07 83.

Veure vídeo felicitació

Font: Policia Local i Protecció Civil feliciten els infants que fan anys durant el confinament