Preinscripcions obertes fins el 18 de juliol per a un nou curs de l’Escola de Música

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell (EMM) obre des d’aquest dilluns 29 de juny i fins el 10 de juliol les preinscripcions per al curs 2020-21. El centre desplegarà 15 cursos formatius per a alumnes de totes les edats, i fomentarà l’aprenentatge d’idèntic número d’instruments. La sol·licitud per inscriure’s s’ha de fer arribar emplenant un formulari al bloc del centre.

L’oferta formativa 2020-21 comença, segons les franges d’edat, amb el taller de música per a nadons, que enguany es farà en línia. Continua amb els 3 nivells de sensibilització -per a infants de 3 anys, de 4 a 6 i de 7-, i els ensenyaments bàsics 1 -8 anys- i 2 -de 9 a 13-. Per a la franja de 8 a 14 anys hi ha cursos de guitarra, clarinet o saxòfon i piano.

A partir d’aquí els alumnes podran optar per classes d’aprofundiment -si no es volen dedicar professionalment a la música, de 2h 30’ setmanals- i el nivell avançat –per als que sí que ho volen fer, amb cinc hores setmanals de classe-. També hi ha ensenyament per a adults, agrupacions musicals –orquestra de corda, banda, conjunt de guitarres, Big Band i Combo- i les classes col·lectives –de producció musical i de creació de cançó, com a novetat-. La directora de l’EMM, Carmen Valero, en parla.

Carmen Valero, directora de l’Escola Municipal de Música de Martorell

El centre ensenyarà quinze instruments diferents: “baix elèctric, bateria, cant modern, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica i elèctrica, piano clàssic i modern, saxòfon, trombó, trompeta, violí, violoncel i ukelele, la gran novetat d’enguany”, apunta Valero.

Carmen Valero, directora de l’Escola Municipal de Música de Martorell

Pensant en el nou context de represa, el centre transmet “un missatge de tranquil·litat a les famílies a l’hora de portar els alumnes. Estem prenent totes les mesures de distanciament entre ells i de desinfecció d’aules per a que tothom se senti segur”, aclareix la directora de l’EMM.

Carmen Valero, directora de l’Escola Municipal de Música de Martorell

Per a preinscriure’s cal omplir el document i enviar-lo a escolademusica@martorell.cat, fins el 10 de juliol. A partir del 13, el centre contactarà amb els sol·licitants per dir-los si tenen plaça, si queden a la llista d’espera o si se’ls pot oferir alguna alternativa que els vagi bé.

La major part dels cursos 2020-21 es faran a l’Escola, a l’edifici de Cal Nicolau –plaça de la Vila, numero 7-, tot i que també se n’impartiran a l’Escola José Echegaray i a la Lola Anglada. Per a més informació, l’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 15.15 a 22.00h i els dimarts, també, de 10.00 a 12.00h, i al telèfon 93 775 19 48.

Font: Preinscripcions obertes fins el 18 de juliol per a un nou curs de l’Escola de Música